Focalprice.Com Burdan Ürün Alanlar?
-
Arkadaşlar şu nalet siteden daha önce ürün alan oldumu?
1.5 ay oldu belkı gecıyo 3 5 parca eşya aldım halen gelmedı ticket bırakıyorum hep gelecek fılan gıbı sacma sapan maıler atıyolar...
dealextreme gibi sağlamdir herhalde dııyp burdan alıyım dedım almaz olaydım a.q...
-
1,5 ay önce siparişim olmuştu 15 günde gelmişti. tracking numaran varsa ptt nin yurt dışı sorgusuna bak eğer yoksa tracking number almaya çalış. focalprice ebay ile çalışıyor olması lazım bir kaç gün daha bekle ebay e şikayet edeceğini söyle hala yanıt alamazsan ebay den satışın iptalini iste ebay dende yanıt alamazsan kendi bankanı arıyarak durumu izah ettikten sonra satışın iptalini isteyebilirsin
-
Hacı 100 tane mesaj attım track noyu vermelerı ıcın hep veremıyoruz gıbı sacma sapan cevaplar yazıyolar sana zahmet hacı ıngılızcen varsa suraya yazda gönderıyım ibnelere :)
olm ya track nosunu verın yada ürünü gönderin gönderdiysenız nerde oldugunu söyleyın 1.5 ay oldu sızı en kısa zamanda ebaya ve tuketıcı haklarına vs.. şikayet edecem filan cevir şu cumleyı be hacıu :=))
-
İngilizcesi olan?
Up++
-
Focalprice ücretsiz kargo hizmetinde tracking numarası vermiyor bu shipping türüyle alaklı bedava olduğu için en dandik şekilde gönderiyorlar bu yüzdende takip numarası filan yok. yani istesende veremezler. hong kong post ile gönderi yapılıyor bölgendeki ptt dağıtımına ulaşbilirsen belki öle izini bulabilirsin.
-
takip numarası alabilmek için 1 dolar civarı bi miktarı fazladan yatırmanız gerekiyo. ya da en az 15 dolarlık alışveriş yapmalısınız.
adamların 5 dolarlık ürüne tracking numarası vermelerini beklemeyin zaten.
"Please ensure that the tracking number you got is in the format of RXXXXXXXXXXHK, and your order is over $15 total "