folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Focalprice.Com Burdan Ürün Alanlar?

Focalprice.Com Burdan Ürün Alanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şu  nalet siteden  daha önce ürün alan  oldumu?

1.5  ay  oldu  belkı  gecıyo  3  5  parca  eşya  aldım  halen  gelmedı  ticket  bırakıyorum  hep  gelecek  fılan  gıbı  sacma sapan maıler atıyolar...

dealextreme gibi sağlamdir  herhalde  dııyp  burdan  alıyım dedım almaz olaydım a.q...

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

1,5 ay önce siparişim olmuştu 15 günde gelmişti. tracking numaran varsa ptt nin yurt dışı sorgusuna bak eğer yoksa tracking number almaya çalış. focalprice ebay ile çalışıyor olması lazım bir kaç gün daha bekle ebay e şikayet edeceğini söyle hala yanıt alamazsan ebay den satışın iptalini iste ebay dende yanıt alamazsan kendi bankanı arıyarak durumu izah ettikten sonra satışın iptalini isteyebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Hacı  100  tane mesaj attım  track noyu vermelerı ıcın  hep  veremıyoruz gıbı sacma sapan cevaplar yazıyolar sana zahmet  hacı  ıngılızcen  varsa  suraya yazda  gönderıyım  ibnelere :)

olm  ya  track nosunu  verın yada ürünü gönderin gönderdiysenız nerde oldugunu söyleyın 1.5 ay oldu sızı en kısa zamanda ebaya ve tuketıcı haklarına vs..  şikayet  edecem  filan  cevir  şu  cumleyı  be hacıu :=))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

İngilizcesi olan?

Up++

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    Focalprice ücretsiz kargo hizmetinde tracking numarası vermiyor bu shipping türüyle alaklı bedava olduğu için en dandik şekilde gönderiyorlar bu yüzdende takip numarası filan yok. yani istesende veremezler. hong kong post ile gönderi yapılıyor bölgendeki ptt dağıtımına ulaşbilirsen belki öle izini bulabilirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

takip numarası alabilmek için 1 dolar civarı bi miktarı fazladan yatırmanız gerekiyo. ya da en az 15 dolarlık alışveriş yapmalısınız.

adamların 5 dolarlık ürüne tracking numarası vermelerini beklemeyin zaten.

"Please ensure that the tracking number you got is in the format of RXXXXXXXXXXHK, and your order is over $15 total "

Zimbabwe
Toplam Hit: 2081 Toplam Mesaj: 6