Folder Clok Bu Program Şifresini Nereye Kaydediyo Yaaa
-
Selam arkadaşlar bu program şifresini nereye kaydediyo bilen varmı ben şifremi unuttum amk şimdide sakladığım dosyaları bulamıyorum !!!
Format atmakda istemiyorum güvenli kipde gözükürmü bilmiyorum hoş başlarken ps F8 basıyorum ama güvenli kip e de geçmiyo yardımlarını bekliyorum !!!!
-
güvenli kipte felan göstermez.. her programın kendine öz bir saklama şekli vardır.Ki bu programda şifreleme programı şifreyi bir yere gömüyor ama nasıl bir kombinasyon şeklinde oluyor bilemem.. sanmıyorum ben bulabileceğinide.. sen en güzeli tuvalete git yak bir sigara zuçarken düşünmeye başla (:
-
imkansızdır hoca...
program bi kere güvenlik programı...
Nereye yazdığını bilsen bile algoritması lazım...
-
Aslında kaspersky regedit i kontrol ediyo ya o programı açtığımda bi klasörü şifrelemek istediğimde o zaman hata verdi dedi Şu program girişim yapıyor engelliyim mi acaba diyorum aynı yeri bulsam yine o regedit url undan bi şeylere geçebilirmiyiz !!!
-
o kadar basit degil algoritma var ornegin şifren 1234 ise onun algoritmasına gore o 1234 ü 4321 diye tanıycaktır yada x95hxc!!! gibi salladım yani artık onun algoritmasını cözmen lazım ters muhendislik olayı yani
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41009
yazdıklarım buradaki arkadaşın işine yaramış birde sen dene istersen
Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 6