Follaut 3 Hileleri
-
follaut 3 oynuyorum farkına vardımkı ıngılızcem oyundan zevk almama mani oluyo:)
hile yapmaya karar verdım onuda beceremedım console acamıyorum heryerde
Oyun esnasında konsolu açmak için
é (Esc hemen altındaki tuş) tuşuna basın ve aşağıdaki kodları konsola girin gıbı bıse yazıyo ama konsol acılmıyo sorunun çözümünü bilen varmı ?
-
hocam fallout role playdir hile yapsanda adamları mesela ikna etmn lazım anlaman lazım konuşmaları onlar seni yönlendiriyor. Bölüm geçme hilesi de yoktur :D Sen Türkçe yama ara bence
-
Cek bi trainer olsun bitsin hocam hile mi kaldi gunumuzde :B
-
oynunun nasıl oldugunu bılıyorum zatı amacım senaryolu tamam lamak değil
sadece hıle konsolunu acmam lazım actıktan sonrası sorun değil ikna olmayanı vururum:)
-
konuşmadan çözülmüyo knuşcaksın.Al eline sözlüğü madem..Verdiğin cvplar karmanı etkiler oda oyunun sonunu.Mantığı bu zaten
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
oynunun nasıl oldugunu bılıyorum zatı amacım senaryolu tamam lamak değil
sadece hıle konsolunu acmam lazım actıktan sonrası sorun değil ikna olmayanı vururum:)
-----------------------------trainerler de calısmıyo zatı cogu virüslü olan ezıyet edıyo oyun bana
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
trainerler de calısmıyo zatı cogu virüslü olan ezıyet edıyo oyun bana
-----------------------------Bu sitede $u ana kadar hic bi viruse rastlamadim hocam, rastlasamda falsealarmdir.
-
trainerları virüs olarak görüyor hep hocam güvenilir yerlerden indirirsen sorun olmaz
-
ayarlardan konsol aktif etme şeyi falan vardır.
-
hile işi olmadıda trainer buldum bi tane gamecopy sitesinden oda oyundan atıyor...