Font Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar biraz font yükledim (5400 tanecik) tabi bilgisayar doğal olarak afalladı. çift çekirdek ama şimdi bunun kurtuluşu yok mudur ? photoshop açılırken ve içerisinde font sal işlemler yaparken zıçıyor. şimdi ne yapmalı siz ce ? ben biraz araştırdım ama bulamadım nette yok bu dur bu derdun dermanu ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    denetim masasına gir,orda yazı tipleri kısmına gir.Çıkan fontlardan istediklerini silebilrisin, işte bu kadar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    windows ile gelenlere direk geçme imkanı var mı ?  birde bunlar çok olsa pc kasmasa :S olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    hojam nasıl olur fontsal işlem yaparken kasma :S ben anlam veremdim benim PC mde de su anda yaklasık 6000kusur tane font var ama bir sorun cıkmıor makinada genellikle grafik programları kullanılmasına karsın bir sorunla karsılasmıorum.... neden kaynaklandıgına bir anlam veremedim...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    eski haline dönemezsin.Yapacağın iş şöyle olur.Tarihe göre sıralarsın.Yeni tarihlileri silebilirsin. Ayrıca pc neden kasılsın ki anlamıyorum.Sen yazı tipi ile ilgili iş yapınca kasılabilir.Buna da bişey diyemeyiz.5400 tane font az değil :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    yaa zaten misal photoshop ta yazı yazcam kasıyor :D kasmasın kardeşim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ee arkadaşım, o fontlar bi menüye ekleniyor.O kadar karakter ramde belli bir yer tutar haliyle.Bunlar yüklenince senin ram dolar e o zaman da pc kasılır..Sende o kadar font ile çalışma.Eminim ki %90 işe yaramıyordur.Onları sil gitsin.Neyse cevabını fazlasıyla verdik.Uzatmanın alemi yok

kolay gelsin-----

Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 7