Football Manager 2006 Yardım
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni nesil kopya oyunların cracki zorlaştı.Artık bazı oyunlarda sanal dvd kurma olayına falan giriliyor. Bende FM 2006 yı aldım , yükledim, sanal dvd yi de kurdum.Oyun paşalar gibi açıldı. Sonra birgün sonra açılmadı.Tekrar aynı işlemleri yapıyorum ama olmuyor.Yeniden kuracağım ama silersem bir daha kuramıyorum.Bir yardım edin.Nasıl düzeltirim. Girmeye çalışınca cd istiyor.Bildiğimiz eski crack hatası işte. Şimdi oyuna girerken yapmam gereken işlemleri söylerseniz memnun olurum.Teşekkürler
Bakın bu da oyunun içnide bulunan "beni oku" adlı yardım dosyası:
Önce FM2006 adlı dosyayı yükleyin.
Oyunu kurmadan once bu klasördeki daemon347 programını kurun.Masaüstündeki kısayola iki kez tıklayın program görev çubuğuna yerleşsin.Resimlerden faydalanarak
sanal bir dvd yaratın.
Görev çubuğundaki daemon programının simgesi üzerine sağ tıklayıp,sırayla
1:"Virtual CD/DV-ROM
2:Device 0:,Mount image"
seçeneklerini seçin. ind-fm2006.mdf SECİN VE OYUNU YUKLEYIN.
Oyun kurulduktan sonra;
VirtualCDHide v1.0.0.4 exe sini tıklayın ve çalıştırın.Bilgisayarınızda sağ alt köşede saatin orda ikonunu göreceksiniz.
Üzerine gelip mouse un sağ tuşu ile tıklayıp HIDE ALL VIRTUAL DRIVES seçeneğini seçin.
Şİmdi oyunu yüklediğiniz klasöre gidin
fm2006.exe yi sağ tıklayıp, PROPERTIES yani ÖZELLİKLERİ seçin.
Açılan pencerede COMPATIBILITY (türkçe windows da uyuşabilir bağdaşabilir gibi bir şey olmalı...) üstte ortadaki seçeneği tıklayın ve windows 2000 seçeneğini seçin.APPLY deyin yani UYGULAYA basın ve OK leyin çıkın.Sonra sağ alt köşedeki virtualcdhide ikonuna sağ klikle exit yapın.
ŞİMDİ fm2006.exe yi tıklayıp oyuna girin.
-
Bak sana en kolay yontemi soyluyorum bu kiyagimi unutma.
1-Git oyunun orjinalini al
2-Yada bilg anlayan bir arkadasini cagir o yapsin butun islemleri sen oyna.
-
Evet baba artik kopya oyunlar geberme noktasinda,gitti gidecekler.Neyse senin DAEMON'un sürümü 3.47 onu sil 4.00 yukle bu birrr :D
Veya Sl4hider,SR7 Stop gibi programlari kullandinmi,yazini pek okumadm ama bunlari da bir dene aha burda:
http://rapidshare.de/files/10653337/Programlar.rar.html
İkisinede "HIDE,RESTORE" uygula bi dene bakalim :D
-
-
-
Ya işte cd'nin içnideki doısyada daemon 3.47 olacak diyordu.Şimdi oyuna her girerken tekrar yüklüyorum oyunu.Çok zamanımı almıyor ama olsun