folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Football Manager 2013 Crack (Bulundu)

Football Manager 2013 Crack (Bulundu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

http://www.dosya.tc/server/tuWpHn/Football.Manager.2013.skidrow.Crack.rar.html

ben torrentten çektim. dosta.tc'ye upload ettim.

ilk crackte aldığım hata maca kadar sorun fakat ilk maça girerken atıyordu. bu crackle ilk maça kadar 2 kere denedim sorun almadım. devamında bir sorun çıkarsa mesela lig başlayınca oyundan atarsa benim bi mesuliyetim yok. çok fazla ilerlemeye zamanım olmadığı için deneyemedim hemen burda paylaşmak istedim. eğer ilerde bir sorun çıkarıyorsa buraya yazınki yeni indirmek isteyenlerde bosuna ümitlenmesin. kolay gelsin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hocam hangi tarihe geldin ? 27 veya 28 temmuzda hata veriyordu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bendede teknik ekip tavsiyesine tıklaynca atiyrdu silmiştim bi tekrar yüklip denerim yazarim tekrar.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

skidrow un sitesinde güncel crack yok. muhtemelen bozuk ya da trojanlıdır.

dursun bu burda tepkilere göre çekerim.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    d&r da 30 tl orjınalı aldım oynuyorum bır sıkıntı yok.bende ılk crack arıyordum baktım adamlar yapmış turkce.ugrasmıslar kazansınlar dedım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fm12 yükleyip üzerine transfer yaması daha sağlıklı olur.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Bu şey işe yaramıyor.. İleride atıyor diyeyim.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yok zaten yeni bir crack çıkmadı, çok büyük konuşmayayım ma çıkmayacak da..

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

30 tlye öğrenci indirimi ile 6 taksit aldım :D oynuyorum hiçbir sıkıntı yok mutluyum. 

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1516 Toplam Mesaj: 9