folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Footerda Silemediğim Yazı

Footerda Silemediğim Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

hocalar bir web sitesi üstünde uğraşıyorum footerdaki yazıyı değişmem lazım yapamadım yardımcı olabilecek var mı

http://pasted.co/7ecc8846

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ya tema ayarlarında mevcuttur footer ya da functions içinde düzenleyebilirsin. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Ya tema ayarlarında mevcuttur footer ya da functions içinde düzenleyebilirsin. 

tema ayarlarında mevcut değil malesef 

http://pasted.co/e1c738a0 buda functions un kodları yardım edebilecek var mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Hacı ne yazıyor belkide veri tabanında vardır. Temanın dosyalarına bakmak gerek. FTP yada wp nin admin panelinden bakmak lazım.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

sitenin adresini versen direk te baksak ? belki bu kodlardan çekmiyor Footer daki yazıyı?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Footer bilgileri bu dosyada ambition\inc\footer-info\ambition-footer-info.php

<?php
    	/**
    	 * To display the current year.
    	 *
    	 * @uses date() Gets the current year.
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_the_year() {
    	   return date( 'Y' );
    	}
    	/**
    	 * To display a link back to the site.
    	 *
    	 * @uses get_bloginfo() Gets the site link
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_site_link() {
    	   return '<a href="' . esc_url( home_url( '/' ) ) . '" title="' . esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ) . '" ><span>' . get_bloginfo( 'name', 'display' ) . '</span></a>';
    	}
    	/**
    	 * To display a link to WordPress.org.
    	 *
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_wp_link() {
    	   return __('Proudly Powered by: ', 'ambition') .'<a href="'.esc_url( 'http://wordpress.org','ambition' ).'" target="_blank" title="' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'WordPress'). '"><span>' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'WordPress') . '</span></a>';
    	}
    	/**
    	 * To display a link to ambition.com.
    	 *
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_themehorse_link() {
    	   return __('Theme by: ', 'ambition') .'<a href="'.esc_url( 'http://themehorse.com','ambition' ).'" target="_blank" title="' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'Theme Horse').'" ><span>'.sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'Theme Horse') .'</span></a>';
    	}
    ?>

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Admin ile denedik adminden olmuyor arkadaşın verdiği koda baktım oradan düzenlenecek. Ftp giremediğim için yardımcı olamadım arkadaşa. Buradan yazayım kendisi eklesin :)

Arkadaşın verdiği yerdeki php dosyasını şununla değiştirirse sanırım sıkıntı çözülecek.

<?php
    /**
     * Contains all the current date, year of the theme.
     *
     * @package Theme Horse
     * @subpackage Ambition
     * @since Ambition 1.0
     */
    ?>
    <?php
    	/**
    	 * To display the current year.
    	 *
    	 * @uses date() Gets the current year.
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_the_year() {
    	   return date( 'Y' );
    	}
    	/**
    	 * To display a link back to the site.
    	 *
    	 * @uses get_bloginfo() Gets the site link
    	 * @return string
    	 */
    	function ambition_site_link() {
    	   return '<a href="' . esc_url( home_url( '/' ) ) . '" title="' . esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ) . '" ><span>' . get_bloginfo( 'name', 'display' ) . '</span></a>';
    	}
    ?>

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Admin ile denedik adminden olmuyor arkadaşın verdiği koda baktım oradan düzenlenecek. Ftp giremediğim için yardımcı olamadım arkadaşa. Buradan yazayım kendisi eklesin :)

Arkadaşın verdiği yerdeki php dosyasını şununla değiştirirse sanırım sıkıntı çözülecek.

Koları bu şekilde kullanırsa site hata verir. 2 tane fonksiyon silmişsin. Bu fonksiyonları, bağlantılı olduğu dosyalardan da kaldırman gereklidir. 

ambition\inc\structure\footer-extensions.php dosyası içindeki şu fonksiyonu bul

function ambition_footer_info() {      
    	$output = '<div class="copyright">'.__( '©', 'ambition' ).' '.ambition_the_year().' ' .ambition_site_link().' | ' . ' ' .ambition_themehorse_link().' | '.' ' .ambition_wp_link() .'</div><!-- .copyright -->';
    	echo $output;
    }

Bu fonksiyonu şu  şekilde değiştirebilirsin:

function ambition_footer_info() {      
    	$output = '<div class="copyright">'.__( '©', 'ambition' ).' '.ambition_the_year().' ' .ambition_site_link() .'</div><!-- .copyright -->';
    	echo $output;
    }

Hiçbir şey görünmesin diyorsan bu action u sil

add_action( 'ambition_footer', 'ambition_footer_info', 30 );

veya

footer.php dosyası içindeki

do_action('ambition_footer');
    yazısını sil ve istediğin yazı ile değiştir. 

shock56 tarafından 20/Eyl/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Hocam yardımcı oldun elinden geleni yaptın düşünmen bile yeter ilgilenen herkese teşekkürler :)

Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 9
footer