Footerda Silemediğim Yazı
-
hocalar bir web sitesi üstünde uğraşıyorum footerdaki yazıyı değişmem lazım yapamadım yardımcı olabilecek var mı
http://pasted.co/7ecc8846
-
Ya tema ayarlarında mevcuttur footer ya da functions içinde düzenleyebilirsin.
-
1049 bunu yazdı
Ya tema ayarlarında mevcuttur footer ya da functions içinde düzenleyebilirsin.
tema ayarlarında mevcut değil malesef
http://pasted.co/e1c738a0 buda functions un kodları yardım edebilecek var mı
-
Hacı ne yazıyor belkide veri tabanında vardır. Temanın dosyalarına bakmak gerek. FTP yada wp nin admin panelinden bakmak lazım.
-
sitenin adresini versen direk te baksak ? belki bu kodlardan çekmiyor Footer daki yazıyı?
-
Footer bilgileri bu dosyada ambition\inc\footer-info\ambition-footer-info.php
<?php /** * To display the current year. * * @uses date() Gets the current year. * @return string */ function ambition_the_year() { return date( 'Y' ); } /** * To display a link back to the site. * * @uses get_bloginfo() Gets the site link * @return string */ function ambition_site_link() { return '<a href="' . esc_url( home_url( '/' ) ) . '" title="' . esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ) . '" ><span>' . get_bloginfo( 'name', 'display' ) . '</span></a>'; } /** * To display a link to WordPress.org. * * @return string */ function ambition_wp_link() { return __('Proudly Powered by: ', 'ambition') .'<a href="'.esc_url( 'http://wordpress.org','ambition' ).'" target="_blank" title="' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'WordPress'). '"><span>' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'WordPress') . '</span></a>'; } /** * To display a link to ambition.com. * * @return string */ function ambition_themehorse_link() { return __('Theme by: ', 'ambition') .'<a href="'.esc_url( 'http://themehorse.com','ambition' ).'" target="_blank" title="' . sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'Theme Horse').'" ><span>'.sprintf( __( '%s', 'ambition' ), 'Theme Horse') .'</span></a>'; } ?> -
Admin ile denedik adminden olmuyor arkadaşın verdiği koda baktım oradan düzenlenecek. Ftp giremediğim için yardımcı olamadım arkadaşa. Buradan yazayım kendisi eklesin :)
Arkadaşın verdiği yerdeki php dosyasını şununla değiştirirse sanırım sıkıntı çözülecek.
<?php /** * Contains all the current date, year of the theme. * * @package Theme Horse * @subpackage Ambition * @since Ambition 1.0 */ ?> <?php /** * To display the current year. * * @uses date() Gets the current year. * @return string */ function ambition_the_year() { return date( 'Y' ); } /** * To display a link back to the site. * * @uses get_bloginfo() Gets the site link * @return string */ function ambition_site_link() { return '<a href="' . esc_url( home_url( '/' ) ) . '" title="' . esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ) . '" ><span>' . get_bloginfo( 'name', 'display' ) . '</span></a>'; } ?> -
sezginari bunu yazdı
Admin ile denedik adminden olmuyor arkadaşın verdiği koda baktım oradan düzenlenecek. Ftp giremediğim için yardımcı olamadım arkadaşa. Buradan yazayım kendisi eklesin :)
Arkadaşın verdiği yerdeki php dosyasını şununla değiştirirse sanırım sıkıntı çözülecek.
Koları bu şekilde kullanırsa site hata verir. 2 tane fonksiyon silmişsin. Bu fonksiyonları, bağlantılı olduğu dosyalardan da kaldırman gereklidir.
ambition\inc\structure\footer-extensions.php dosyası içindeki şu fonksiyonu bul
function ambition_footer_info() { $output = '<div class="copyright">'.__( '©', 'ambition' ).' '.ambition_the_year().' ' .ambition_site_link().' | ' . ' ' .ambition_themehorse_link().' | '.' ' .ambition_wp_link() .'</div><!-- .copyright -->'; echo $output; }
Bu fonksiyonu şu şekilde değiştirebilirsin:
function ambition_footer_info() { $output = '<div class="copyright">'.__( '©', 'ambition' ).' '.ambition_the_year().' ' .ambition_site_link() .'</div><!-- .copyright -->'; echo $output; }
Hiçbir şey görünmesin diyorsan bu action u sil
add_action( 'ambition_footer', 'ambition_footer_info', 30 );
veya
footer.php dosyası içindeki
do_action('ambition_footer');yazısını sil ve istediğin yazı ile değiştir.
shock56 tarafından 20/Eyl/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
sezginari bunu yazdı
Hocam yardımcı oldun elinden geleni yaptın düşünmen bile yeter ilgilenen herkese teşekkürler :)