...För İle Biten Meslekler??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

kuaför, şöför,   başka ne var arkadaşlar

arkadasla iddaya girdik bulursam 1 hafta yemek ısmarlıcak hadi arkadaşlar güveniyom size

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bi hafta yemek ısmarla söylerim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

:)

sadece 1inin dogru olma ihtimaline inandigim 3 tane cevap var bu soruya, tamamen sagdan soldan okudugum seyler garanti veremem;

1-gramaför (buyuk ihtimalle dogru) - cok eskiden gramafona taş plakları takıp calan kişinin yaptigi ise bu isim verilirmis (simdinin djyi diyebiliriz)

2-straför (valla ne oldugunu bilmiyom zaten inandiricida gelmedi sadece bi yerde okudum)

3-metaför (bana sallama gibi geldi ama neyse yazayim yinede) - metafizikçilere verilen yabancı kökenli bir kelime

not:TDK sozlugunde gramafor yokmus diyede bir soylenti var, ama bir yarismada gramafor un cevap olarak kabul edildigine dairde bir soylenti var :) yani ortalik karisik bu soruyla alakali, ama bunlar disinda baska cevap bulamazsin yani...

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca Kylie Minouge - confide in me yi dinlesene sen bi bak linkinide veriyorum :

http://www.youtube.com/watch?v=z9icXqgQ6ak

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bastan sona izledim ama konuyla ilgili bisi annmadım birazdaha açık yazarmısın
Toplam Hit: 1768 Toplam Mesaj: 5