Ford Focus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

merhaba arkdaslar. 99 model ford focus hatchback 134000 km de aracta bır tek on tampon degısmıs ses sıstemı ıyı durumda abarth egsoz var

13.000  Ytl istiyor sizce nasıl?? fiyat uygun mu??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek
    Benim peder galericilik yapıyor.Ona sordum iyi dedi.Ama sen yinede sanayiye götürüp bir motoruna falan baktır.

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    motora baktırdım..iyii..sanayiye bır de servısıne goturdum servısten butun dokumanları cıkardılar araba temız bı rotta bıraz sorun var bırde merkezı kılıt kapıları kılıtlemıo elle kılıtlıom sımdılık..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

Rot'un ne işe yaradığını biliyorsundur inş. onu ihmale getirme eğer arabayı satın alırsan.Allah korusun çok feci kazalar meydana geliyor.

Araba hoşuna gittiyse bence hiç düşünme.Fiyat iyi kilometresine göre motorda iyiyse içine sindiyse al derim.

Şimdiden hayırlısı olsun.

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hacım biz 15 bin civarına saatık 2001 150 bin km arabayı ama harbiden rota dikkatt et Allah korusun bide focus un kronik sorunları vardır onlara da dikkat edersen gerçekten çok güzel arabadır...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    root gerçekten önemli biz arabayı çukura salmıştık bi defa arabanın root gitmişti araba 120 den sonra sawruluyodu  :) ama arabanın fiyat normal yani 2000 modellerde 15 milyar falan ama ghia almaya bak :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

arkadaslar çok sağolun arabayı aldım..bakımdan geçirdim 500 ytl civarı bi bakıma soktum şimdi gayet güzel..(aman nazar değmesin :) )

herkese bi focus tavsiye ederim çok konforlu bi araç..yol tutuşu,serilik muhtesem.... 

Toplam Hit: 2087 Toplam Mesaj: 7