Forex Piyasaları
-
arkadaşlar bu forex piyasası nedir nasıl işler en az ne kadar parayla hesap açabiliyoruz ve türkiyede bu işi yapan güvenilir hangi kurumlar var bi baktım bulabildiğim 50 dolarla bi hedef online var deneme amaçlı bi bakıyorum bileniniz varmı? şimdiden çok teşekkürler
-
evet hesaba gerçek para yatırıyosun
-
Hedefonline'ın forex hakkında yazmış olduğu kitapçığı okudum, güzel. Tavsiye ederim..
Yalnız forex hakkında bilgi ararken hedefonline ile sorun yaşamış (yaşadığını söyleyen) insanların yazılarıyla da karşılaştım (bkz. delipoyraz.net). Kullanmaya başlamadan önce biraz daha araştır derim. Kullandıktan sonra da yorumlarını yazarsan sevinirim.. :)
Kolay gelsin.. -
çok yüksek mevlaların döndüğü deli bi piyasa ama ülkemizde hayla bi raya oturmamış.spk başkanı kendi söyledi tam yasal sistemi yok tavsiye etmem diye.
oyuzden bende tavsiye etmiyom :)
-
bende kaliteli bi aracı kurum arıyordum tabi başlayabilmek için ufak bi miktar kabul edenlerden hedef online yi dolanırken bulmuştum başlamak için 50 doları kabul ediyolar en düşükleri bu ama uyarın için çok saol daha iyi önerileriniz varsa duymak isteriz bu piyasaya oldukça merak saldımda
-
O zaman marketiva yı öneririm. 10000$ sanal para ile sistemi öğren. Ardından sana verilen 5$ ile oyuna(!) başla.. :)
Konu hakkında bilgilerim sınırlı, bu yüzden borsa ile ilgili sitelere (hisse.net) göz atarsan daha faydalı olur..
Bende zaman buldukça okuyorum, daha oynamaya(!) başlamadım.. :) -
eyw hocam çok saol gerçekten işime yaradı
-
Merhaba Arkadaşım, 2 yıldan fazladır forex piyasalarıyla ilgileniyorum. Yatırıma başlamadan önce de 5-6 ay kadar firmaları araştırdım. Cok riskli bir piyasa oldugunu biliyorsundur işallah. Sana önerim www.forexpeacearmy.com dan karşılaştırmalı broker firmaları listesine bakman. Turkiye'de bu işi yapan firmalardan uzak durman. Ben www.oanda.com dan hesap açmıştım 50 dolara. bu firmanın marjini de uygun diğerleri gibi uçuk değil en fazla 1 e 40 olamsı lazım. Lehman Brothersın battıgı gün 1 ons altından(15 dolarım 95 dolar olmuştu ) 80 dolar kar etmiştim :) şimdi 0.2 centim var anla yani :) spor olsun diye takılabilrisin :) platformu javayla yapılmış. şimdilik bu kadar
-
duzenli yatirim yapmaktayim, duzenli oynamaktayim. Matematigin iyi ise, ve biraz kafan calisiyor ise isi kivirirsin. Konu hakkinda daha fazla bilgi almak istersen, pm atim iletisime gecebilirsiniz...
edit: Nette bulacagin bilgilerin hepsi yalan yanlistir. Ben de dahil kimse sana stratejisini soylemez. Yardim ise cok sinirlidir, kimse yardim etmez. Kim biliyorum diye tavsiye veriyorsa su sozu hatirlatirim; bilen soylemez, soyleyen bilmez.:):)