folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Forex Programını Bilen Var Mı?

Forex Programını Bilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Beyler bu program normalde bir kart ı var onla anında borsayı takiip edebiliyosunuz uydudan.. Bide internnetten takip edebilmek için sürümü var forex 2000 nin internette aradım bulamadım elindeo lanlar varsa bi yollasın..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

onlar değil. Tam dı forex 2000 ve google arıyorsan zor.. .Bulunmuyor.. Aslında bu forex in normal de kart ı var var bak bir arkadaşımın yorumu şu.. Zaten bu kart dayımda var .. Korsanı var hemde... neyse şu yorumu yazayım..

ALINTIDIR BU BÖLÜM----------------

Hocam borsa icin derinlikli imkb olayini kastediyorsan eger, Turksattan digital yayin olarak sadece Matriks yayin yapiyor.

Forex'in Turksat 1C ustunde yayini var ama analog, ozel bir kart ve kutu gibi birsey kuruyorlar ancak o sekilde, forexden yararlanamazsin yani.

Diger yandan Digiturkun yayin yaptigi W3A uydusuna bakan bir canak taktirirsan, W3A'da hem Forex'in hem de Matriks'in yayini onlari kullanabilirsin

PS: Forex'e yad Matriks'e ayrica uye olman gerektigini aylik ortalama 100 YTL civari ucretleri oldugunu biliyorsundur(araci kurumdan belli bi seviyelik islem hacmini gecince ucretsiz veriyorlar).

ALINTIDIR BU BÖLÜM----------------

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Ulan yazdim gelmemis bi daha yazim

Simdi bence o programi internette belese bulamassin çok zor yani, o programi profesyoneller kullaniyor böyle siteler var ücretli iste www.marketiva.com gibi, türk sitelerde açilmisti ama batmislar.. Iste onlara yazilirsan adamlarin al dedigini aliyon sat dedigini satiyon bu kadar ama iyi para var..

Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 3