Form Doldurulacak Ileri Duzeyde İngilizcesi Olan Varmi Ucretli
-
Bir form dolduracagiz. Ileri duzeyde ingilizcesi olan varmi ? Cok asiri ileri bir duzey degil .
Ucretlidir. Arkadasin talep edecegi ucreti odemeye hazirim. Tsk ederim.
scarletbeard tarafından 04/Eki/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
-
okul içinmi bu hocam ne için ?
-
h2run bunu yazdı
Abd de sirket kurdum. E1 vizesine gecis yapacagim . istedikleri bilgi bir dilekce ve bu formu eksiksiz doldurmam. Dilekceyi yazdik ama bu form Beni asiryor.
-
scarletbeard bunu yazdıh2run bunu yazdı
Abd de sirket kurdum. E1 vizesine gecis yapacagim . istedikleri bilgi bir dilekce ve bu formu eksiksiz doldurmam. Dilekceyi yazdik ama bu form Beni asiryor.
Yarin is yerinde musait olursam doldururum
-
griffin bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıh2run bunu yazdı
Hocam yapip yapamayacagini belirlersen birlikte yapabiliriz. ortak zaman diliminde cunku ben abd deyim arada 7 saat var.
-
scarletbeard bunu yazdıgriffin bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıh2run bunu yazdı
Hocam yapip yapamayacagini belirlersen birlikte yapabiliriz. ortak zaman diliminde cunku ben abd deyim arada 7 saat var.
Tsk ederim Hocam saolasin