Form Mail İle İlgili Ufak Bir Soru..
-
Beyler öncelikle merhaba,yaptığımız form mailde gönder tuşuna bastıktan sonra girilmeyen alanların girilmesi gerektiği için bir uyarı gelmesini,hala girilmediği halde göndermemesini ve yine hata vermesini istiyorum (aynı gönderdikten sonra asp den yonlendirdiğimiz formunuz alındı sayfası gibi..) asp ye ne tarz bi kod eklemek lazım?
Saygılar..
-
www.aspindir.com www.asprehberi.com buralarda işine yarayacak form mailler var onları kullan istersen
-
Hoja eywallata bana form mail lazım değil :) Asp var zaten hazır çalışan ama hata sayfası yonlendirecek kod lazım boş alan bırakıldığında. Bilen vardır mutlaka.
-
hocam bence bi hata sayfasına yönlendirme.
alert. kullan bence. girilmeyen bilgileri gösteren bi alert. olsun. daha kullanışlı
-
javascriptbankasi diye bir program var. onu indir.
sen form kontrolu yapıyon bu işini görür.
http://www.turkvista.net/detay.php?id=3195 -
arkadaşların da dediği gibi js örnekleri ile yapabilirsin. eğer bulamazsan tekrar iletişime geç yardımcı olmaya çalışırım.
-
ornegin ad, email, mesaj yazicaksin db yoluna giden yere aynen sunu yap
<% if ad= "" then response.redirect "hata.asp"%>
else
<% if email= "" then response.redirect "hata.asp"%>
'sonundada sunu yaz
<% response.end
end if %>
ben hep bunlari kullaniyorum bi sorun olursa bende formmail var onu gonderrim ordaki kodlara bakar anlarsin formmaili ben yazdim zaten.
-
if ad="" then
response.write "<center>Lütfen <a href=""javascript:history.back(1)"">geri</a> gidirek ad belirtiniz"
response.end
end ifal isini gorur tekrardan hata sayfasina yonlendirmektense kayit etmeden once check edebilirsin