Format Atamıyorum Lütfen Yardım Edin
-
bi arkadaş bilgisayarını getirdi dün al format at diye bende taktım cd yi formatı atarkan şifre istediğiekranda service pack cdsini tak devam et gibi bi hata verdi
devam dedim bi şey olmadı iptal ettim hemen geçti ve format çok çabuk bitti ne ağ ayarı ne kullanı ekleme penceresi gelmedi güvenli kipte açıldı pc denetim
masasın dan bi admin bi de sınırlı kullanıcı açtım ikisindede masa üstü görünümünden xp stiliseçeneği çıkmadı internet explorer açılmıyo birlikte aç seçeneği
geliyo bir sürü program açılmıyo o cd ile 2 kere daha format attım ama olmadı hep aynı forun başka cd aldım hala aynı sorun dünden beri uğraşıyom bi arpa
boyu ilerleyemedim sorun herhalde donanımsal olabilir gözlerim ağrımaya başladı bilgisayar başında lütfen! yardım edin
not: hdd sata fdisk tavsiye ederseniz onların sıfırdan kurulumu biraz farklıymış onu da anlatın
-
yardım edecek adam yok mu ya?
-
pc nin yan kapağını aç bak hard diskin yerinden çıkan kablosu filan varmı diğer donanımların irtibatlandırılmasına da iyice bak eğer olmazsa al pc yi bir bilgisayarcıya götür hiç uğraşma