Format Atamıyorum Lütfen Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

bi arkadaş bilgisayarını getirdi dün  al format at diye bende taktım cd yi formatı atarkan şifre istediğiekranda service pack cdsini tak devam et gibi bi hata verdi

devam dedim bi şey olmadı iptal ettim hemen geçti ve format çok çabuk bitti ne ağ ayarı ne kullanı ekleme penceresi gelmedi güvenli kipte açıldı pc denetim 

masasın dan bi admin bi de sınırlı kullanıcı açtım ikisindede masa üstü görünümünden xp stiliseçeneği çıkmadı internet explorer açılmıyo birlikte aç seçeneği

geliyo bir sürü program açılmıyo o cd ile 2 kere daha format attım ama olmadı hep aynı forun başka cd aldım hala aynı sorun dünden beri uğraşıyom bi arpa

boyu ilerleyemedim sorun herhalde donanımsal olabilir gözlerim ağrımaya başladı bilgisayar başında lütfen! yardım edin 

not: hdd sata fdisk tavsiye ederseniz onların sıfırdan kurulumu biraz farklıymış onu da anlatın 

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

yardım edecek adam yok mu ya?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pc nin yan kapağını aç bak hard diskin yerinden çıkan kablosu filan varmı diğer donanımların irtibatlandırılmasına da iyice bak eğer olmazsa al pc yi bir bilgisayarcıya götür hiç uğraşma

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1492 Toplam Mesaj: 3