Format Atarken Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

sa müritler win 7 format atıcam laptopa pc i boot ettim cd i takıyorum (daha önceden aynı cd ile aynı pc e format attım) cd i okumaya başlıyor ön yükleme için bir tuşa basın diyor basıyorum sonrası gelmiyor siyah ekran kalıyor öyle 1 dk sonra sol üst köşede ' - ' işagreti çıkıyor yanıp yanıp sönüyor kalıyor öyle 5 dk 10 dk bekledim degişen yok dvd-rom çalsıyor normal pc açıkken taktıgımda cd i açılıyor 1 saattir ugrasıyorum çözemedim bir türlü

edit: ayrıca kablosuz mouse kullanıyorum usb yi de cıkartarak denedim yine olmuyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

win7 formatta 

-  işaretinin geldiğini ilk kez sende duyuyorum kendi makinamda hiç karşılaşmadım cdyi değiştir derim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

flash disk var ise flash disk ile kur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hdd ve ramlerede bak 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

win 7 yi flashtan kurmak her babayigidin harcı degil hocam. Yeni cd ye çek cd dediğin şey 2 ay durur 3 ay bozulur. Düzgün bi setup indir forumda vardı, format zamanı çek bi dvd ye kur. Hata veriyosa windowsu kursan bile sürekli sorun yaşarsın boşa uğraşma.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 713 Toplam Mesaj: 5