folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Format Atarken D Bölümünün Silinmesi?

Format Atarken D Bölümünün Silinmesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, bugün win 8.1 den sıkılmıştım her şeyi D sürücüsüne aktarıp format atayım dedim.Atarken ;

''windows cannot be installed to this disk. the selected disk is of the gpt partition style''

Yukarıdaki hata ile karşılaştım bende internetten araştırıp (Bir video çıktı ingilizce) yaptım ve ileri dediğim de D sürücüsü de silinmişti.Baya üzüldüm.Sinirlendim Formatı tamamladım.Bunu geri getirmenin bir imkanı yok mudur?

İçinde baya önemli dosyalarım vardı.Nasıl geri getirebilirim diye düşünüyorum.Böyle durumla karşılaşmış ve çözebilmiş olan var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam diskpart yaptıysan herşey silinir sadece c silinmez fakat sen rufus ile usb belleğe yazdırsaydın o zaman sorunsuz kurardın verilerine bişey olmazdi pc açardın sonrasıda yedek alırdın tekrar uefı kurulum yapardın istersersen gpt ayarlardın rufus ile usb yazardın uefı için gpt ayarlayıp tabi olan oldu artık bundan sonra böyle yaparsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

hocam diskpart yaptıysan herşey silinir sadece c silinmez fakat sen rufus ile usb belleğe yazdırsaydın o zaman sorunsuz kurardın verilerine bişey olmazdi pc açardın sonrasıda yedek alırdın tekrar uefı kurulum yapardın istersersen gpt ayarlardın rufus ile usb yazardın uefı için gpt ayarlayıp tabi olan oldu artık bundan sonra böyle yaparsın

Rufusla kurdum usbyi ama gitti artık offf :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Mini tool data recovery programiyla ben geri getirmistim hocam ama benim sadece d nin icindekiler formatla silinmisti. 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Üzerine veri yazılmamış olan kısımlardaki verileri kurtarabilirsin.

Bir kısmı gitmiştir verilerin muhakkak, kurtarmış gibi görünse bile okunamaz durumdadır ama denemeye değer.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    huzi123 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar, bugün win 8.1 den sıkılmıştım her şeyi D sürücüsüne aktarıp format atayım dedim.Atarken ;

''windows cannot be installed to this disk. the selected disk is of the gpt partition style''

Yukarıdaki hata ile karşılaştım bende internetten araştırıp (Bir video çıktı ingilizce) yaptım ve ileri dediğim de D sürücüsü de silinmişti.Baya üzüldüm.Sinirlendim Formatı tamamladım.Bunu geri getirmenin bir imkanı yok mudur?

İçinde baya önemli dosyalarım vardı.Nasıl geri getirebilirim diye düşünüyorum.Böyle durumla karşılaşmış ve çözebilmiş olan var mı?

Veriler geri gelir ama ücretli programlar kullanman Lazım. O da Yüksek meblalar demek . 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Üzerine veri yazılmamış olan kısımlardaki verileri kurtarabilirsin.

Bir kısmı gitmiştir verilerin muhakkak, kurtarmış gibi görünse bile okunamaz durumdadır ama denemeye değer.

evet hocam haklı üzerine veri yazılmamışsa sadece silindiyse kurtarılabilir. evet okunamama durumuda olabilir. buda şansına kalmış gibi bişey.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

format attıgım bir pc deki tüm silenenleri kurtarmıştım

https://cloud.mail.ru/public/Cat8/ETp2Kwhuz Bu program cok faydali güzel bir program..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1540 Toplam Mesaj: 8
format yanlışlıkla d sürücüsü silinmesi