Format Atarken Disk Okuma Hatası Veriyor (Yardım )
-
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda vista var xp format atıcam .Format sırasında kur dosyalarını yükledikten sonra yeniden başlatmaya geldiğinde şu hatayı alıyorum..
Disk Okuma Hatası
Yeniden Başlat : Ctrl+Alt +Del
Defalarca yeniden başlattım .Yeni cdlerle denedim fakat sonuç yine olumsuz .Vistada hiç bir şey çalışmıyor xp ye geçmem lazım yardımcı olan tüm arkdaşlara şimdien teşekkürler..
-
satalı mı cdin
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
satalı mı cdin
-----------------------------Msdn sürümleriylede denedeim ama sonuç aynı .
-
laptop mu bu. laptopsa laptopa uyumlu değildir cd. laptop değilse raminde sorun olabilir. çok kere deneyince geçebiliyor o takıldığı bölümü.
-
Format attığın D sürücüsü olmasın moruk, formattan sonra kuruluma geçerkene böyle bir hatanın vermesi imkansız gibi bir şey.
Eğer yedeklerin yoksa bütün sürücüleri sil tekrardan ayır sonra normal kurulumunu yap.
-
cd sürücün bozuk o zaman degiştir başka cd sürücüsüyle dene
-
aynısı bende vardı ben evde yokken babam alt komşuya vermiş pcyi iş yerinde halletmiş adam.hdd'ye format attım filan bişiler diyordu.
-
Hacım formatı hızlı atma Yavaş olsun sindire sindire ki disk yüüzeyindeki hasarlı sektörler onarılsın Sen dediğimi yap bişiy kalmaz Low Level format
-
Bad sector olabilitesi var. Yada tüm partları silip tekrardan deneyin.
-
Sata kablosunu Ve Elektrik Kaplosunu çıkar düzgün bi şekilde geri tak hallolacaktır.
-
C yerine D ye atılıyor başka bir alternatifi yok...
Yada başka bir değiş ile boot.ini bölüme değilde diğerine atılıyor başlangıçta eski boot dosyasını gördüğü için hata veriyor ve açamıyor.