folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Format Atılan Bilgisayar Ve Driver Sorunu Usb Ler İnternet Hiç Biri Çalışmıyor Yardım

Format Atılan Bilgisayar Ve Driver Sorunu Usb Ler İnternet Hiç Biri Çalışmıyor Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet arkadaşlar bu dell in allah belasını versin aşağıdaki sorunla en son 1998 de karşılaşmıştım

bilgisayara bir format attık ne usb ler çalışıyor ne wireless ethernet çalışıyor sadece cd rom çalışıyor.

neyse dell in sitesinden driverleri indirdik ses kartı dışında hiç birini tanımadı resmen delirmek üzereyiz

marka dell inspiron n5110

yarına yetişmesi gerekli bu aletin ne yapabiliriz ?

Edit : farklı cd lerle denedik formatı gene yemedi ( win 7 ve win vista aynı durumda )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

bıostan usbler kapalı olmasın sakın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

serhat8102 bunu yazdı:
    -----------------------------

bıostan usbler kapalı olmasın sakın...

-----------------------------

değil hepsini kontrol ettim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam direkt laptopun chipset driver ını bul kur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

windowsun kurulumnda muhtemelen sorun var..0 windows cdsi bulup tekrar deneyin.
    şurdaki driverlarda işe yarıyor bu arada. http://www.1driver.org/files.asp?d=Dell%20Inspiron%20N5110&Driver

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam biosu def ayara al chipset driver'ının güncelini yükle. oda olmadı eski bios sürümü yükle.

/ SM Bus denetleyicisi ve USB denetleyicisi'ni kaldır bi daha kur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Www.Devid.info yu dene bide

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok böyle bi saçmalık yemin ederim ne yapsak olmuyo 3 farklı cd ile format attım chipset yükledim gene yok..

sokarım böyle işe ya

Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 8