Format Atılmıyor?
-
elimde bir hasta var normal başlangıçta hoşgeldiniz yazısı gelmeden ekran kararıyor. Format atayım dedim bu seferde windows sürümleri aranıyor yazısında donup kalıyor. Kurtarma konsolunda da donma yaşıyor.. 2 adet hdd var bitanesi harici. önceden format atmış pc çalışıyordu bir kaç kez baştan başlatmama rağmen sorun yoktu 1 gün bekledikten sonra kendiliğinden böyle bir sorun çıktı ne yapabilirim?
-
öncelike 2 hddyide cıkart vs windows cdsi ile başlat...
eğer windows disk bulamadı diyorsa, önce birini sonra diğerini takarak dene eğer sorun yok ise ikisinide takarak dene...
sorun hdddemi değilmi anlayalım ondan sonra yaz bakalım...
-
bence kardesim sen direk bence büyük ihtimal 1024 mb. ram in vardır sen o ramlerin bitanesini cıkart ve öyle format atmayı denee ramların bir tanesi arızalıysa zate sana format attırmas o .... pc si bende bekliyorum :)))
deep Note : REne bu arada sitenin tasarımı süper olmuş kardeşim.
-
hocam dün çalışan ram bugün niye durup dururken çalışmasın acaba yuvadan mı çıktı çıksa veya arıza yapsa uyarı sesi vermez mi :/ hdd den gibime geliyor benimde deneyelim bakalım olmazsa hddlerin yerlerini değiştiririm arkadan ayar yapmayı da bilmiyorum gerçi :d deneyim bi.
-
ramleri denedim tek tek gene aynı.. hddlerin güç kablolarını çıkardım disk bulamadı uyarısı geliyor sorun hdd de :(
büdüt: hddleri değiştim bastım formatı sonrada bozuk hddye diski biçimlendir yaptım babalar gibi çalışıyor :d
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 5