Format Factory
-
Uzun zamandır kulllandığım bir program. Dönüştürmediği format yok. Video, Ses, Resim vs alayını çeviriyor. Üstelik Türkçe ve ücretsiz :
http://www.tamindir.com/format-factory/
Youtube kanalı olanlar videolarına logo ekleyebilir bu programla.
-
Bende 2 yildir format factory kullaniyiorum.
Diger ucretli programlara tas cikartir.
Paylasim icin tesekkurler..
-
kesinlikle tüm dönüştürme işlemlerimde kullandığım ve tavsite ettiğim yegane program
-
Youtube mp3 çeviri sitelerinin olmadığı zaman kullandığım programdı. Önce idm'den indir sonra çevir sonra hafıza kartına at amelelikdi ama eğlenceliydi :)
-
bu tarz programların genellikle arkasında ffmpeg var o yüzden programın çok bir özelliği yok her şey ffmpeg e bağlı oluyor. piyasadaki çoğu progra ffmpeg kullanıyor, bir tane daha vardı alternatif ama ismini unuttum bi encode ile başlıyordu sanırım .. bu programların avantajı kullanıcının yazılımı kolayca kullanabilmesi çünkü ffmpeg de komut vermek zorundasınız, öğrenmesi de zor. Ama bi yazılım geliştirecekseniz siz de ffmpeg kullanabilirsiniz. yeniharman, lyzerk ve bizim yaptğımız bir yazılımda kullanmıştık logo v.s. ekleme olayı vardı
unbalanced tarafından 07/Haz/15 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
eskiden bende kullanmıştım sonra adobe media encoder keşfettim kullanıyorum bir işim düşünce