Format Factory

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uzun zamandır kulllandığım bir program. Dönüştürmediği format yok. Video, Ses, Resim vs alayını çeviriyor. Üstelik Türkçe ve ücretsiz :

http://www.tamindir.com/format-factory/

Youtube kanalı olanlar videolarına logo ekleyebilir bu programla.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Bende 2 yildir format factory kullaniyiorum.

Diger ucretli programlara tas cikartir.

Paylasim icin tesekkurler..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

kesinlikle tüm dönüştürme işlemlerimde kullandığım ve tavsite ettiğim yegane program

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Youtube mp3 çeviri sitelerinin olmadığı zaman kullandığım programdı. Önce idm'den indir sonra çevir sonra hafıza kartına at amelelikdi ama eğlenceliydi :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu tarz programların genellikle arkasında ffmpeg var o yüzden programın çok bir özelliği yok her şey ffmpeg e bağlı oluyor. piyasadaki çoğu progra ffmpeg kullanıyor, bir tane daha vardı alternatif ama ismini unuttum bi encode ile başlıyordu sanırım .. bu programların avantajı kullanıcının yazılımı kolayca kullanabilmesi çünkü ffmpeg de komut vermek zorundasınız, öğrenmesi de zor. Ama bi yazılım geliştirecekseniz siz de ffmpeg kullanabilirsiniz. yeniharman, lyzerk ve bizim yaptğımız bir yazılımda kullanmıştık logo v.s. ekleme olayı vardı

unbalanced tarafından 07/Haz/15 23:10 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

eskiden bende kullanmıştım sonra  adobe media encoder keşfettim kullanıyorum bir işim düşünce

Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 6