Format Hatası (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    masaüstü pc overclock yapıkken format attığımda kurulum bittikten sonra sürücüleri yüklüyorum daha sonra antivirüs programını kuruyorum ve sistem

dosyalarını silmeye başlıyor ve bütün exe leri virüs olarak görüyor.ne kadar xp denediysem antivirüs yüklediğimde bütün dll ve sistem dosyalarını otomatik siliyor.

bunun sebebi nedir sizce arkadaşlar daha önce başına gelen oldumu teşekkürler... 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam xp demi oluyor bu sadece_

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam xp demi oluyor bu sadece_

xp den başka işletim sistemi kurmadım hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hocam vista server 2003 fln kur ya da 98 ama 98 sçma olabilir :d
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

win32/parite.b Virüsü hocam sistem dosyaları dahil bütün exelere bulaşır,eski bi virüs olduğundan antivirüsler kolayca temizleyebiliyor,format attıkdan sonraki çalştrdığn exelerde olabilir.

Yardım edebildiysem ne mutlu bna. 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

win32/parite.b Virüsü hocam sistem dosyaları dahil bütün exelere bulaşır,eski bi virüs olduğundan antivirüsler kolayca temizleyebiliyor,format attıkdan sonraki çalştrdığn exelerde olabilir.

Yardım edebildiysem ne mutlu bna. 

saol kardeşim teşekkürler başka fikri olan varmı... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    antivirüs programının içinden tarama ayarlarından exe uzantılı dosyaları taramasını devre dışı bırak 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    eğer hdd iki parçaysa diğer bölümdeki virüs her defasında kurduğun sistem tekrardan bulaşıyo herhalde aynı şey banada olmuştu pc ye yüklenen ne kadar exe uzantılı dosya varsa hepsini ziplemiştim tabi çalıştırmadan önce

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

Hocam belki Antivirus programının setup'ına bulaşmıştır. Crack'li kullanıosan zaten virüslü olur.

Kullandığın programlara dikkat et... Sadece serial'li olanları kullan.

Bulduğu virüsün adını yazarsan belki daha ii yardımcı olabiliriz. Ama dediğim gibi format sonrası kurduğun programlardan

kaynaklanıyor bence. O Win32 Parite denen gerçekten hızlı yayılıyor. Benim kurduğum programların virüslü olduğunu anlamam için

3-4 format atmam gerekti :D

Bu tarz şeylerden kurtulmak için önerim şudur; baştan tedbirinizi alın, kurulum dosyalarını serial'leri ile birlikte zip / rar / 7z ile sıkıştırın ki

virüs setup dosyalarına bulaşamasın. Benim program arşivimin içinde sıkıştırmadığım tek kurulum winrar'ın setup'ıdır :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

virüsün isimleri:expiro,expiro.f,sality.nac,agent.nav

Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 10