folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Format Sonrası D Yerel Diskin Silinmesi Ve Recovery (Yardım) !

Format Sonrası D Yerel Diskin Silinmesi Ve Recovery (Yardım) !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

Merhaba hocular.

Mal kuzenime laptopu emanet ettim, abi format atayım biliyorum dedi, gitmiş d yi de silmiş. Ve bütün resim, döküman ve videolarım gitti. Sitede active file recovery ile 180gb lik dosyayı kurtardım ve başka harddiskim olmadığı için mecburen aynı harddiske yazım yaptım. Recovery dosyaların hepsini bir arada kurtardı ve adlarını aynı yaptı. Benim için önemli olan da burada, dosyaları klasör klasör kurtarmam gerekiyor.

Fakat recovery yaptığım dosyaları üstüne kopyaladığı için (bana tavsiye edilen) getdataback ya da r-studio vb programlarla kurtarma yapamıyorum. Şu anki hdd deki dosyaları buluyor. Oysa bir ilk yaptığım active file recovery programı dosya dosya bulmuş fakat hepsini bir arada kurtarmıştı.

Şimdi size sorum, bu dosyaları klasör klasör kurtarma şansım var mı ?

Nova Vida !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Var-dı.

Kurtaracağın dosyaların üzerine, kurtardıklarını yazınca %90 artık kurtarma ihtimalin yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Var-dı.

Kurtaracağın dosyaların üzerine, kurtardıklarını yazınca %90 artık kurtarma ihtimalin yok.

%10 luk ihtimal ney hocam ?

Nova Vida !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Var-dı.

arkadaşa katılıyorum veri üstüne veri yazdığın için

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Var-dı.

%10 luk ihtimal ney hocam ?

Veri kurtarma firmaları ve belki bazı üstüne yazılmamış dosyalar için diskin imajını alıp sonra formatlayıp tekrar tarattırmak.

torpedo_XL tarafından 05/Ağu/14 15:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 5