Format Sonrası Dosyaları Kurtarma
-
babam recovery tuşuyla bilgisayara format attı. win7 kurulum ekranı geldi, iptal etme veya geri gibi bir seçenek yoktu. kurdum. cok duydum format sonrası kurtarma programı var diye ama daha once kullanmadım, işe yarıyor mu onlar? varsa tavsiye edebileceğiniz bir program ?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
babam recovery tuşuyla bilgisayara format attı. win7 kurulum ekranı geldi, iptal etme veya geri gibi bir seçenek yoktu. kurdum. cok duydum format sonrası kurtarma programı var diye ama daha once kullanmadım, işe yarıyor mu onlar? varsa tavsiye edebileceğiniz bir program ?
-----------------------------hocam üzerine hiç bişey yazmadıysan kurtara biliyorsun Recovery Programını dene
-
üzerine birşey yazmaktan kasıt ne hocam? bişiler indirdim o olaydan sonra?
-
Kurtarmak istediğin Partition'a dosya yükleme,program kurulumu gibi şeyler yapma.Üzerine dosya yazarsan o bölümdeki eski dosyalarını kurtaramazsın.Internette araştır GetDataBack, EasyRecovery gibi programlarla veri kurtarma işlemi yapabilirsin.
-
yaptım hocam ben cok bişi değil ama :S 3 5 gb sorun olur mu?
-
garantili bir yöntem değil, çıkarılan dosyaların çoğunun hasarlı olabilitesi yüksek .
-
eXceptioN bunu yazdı:
garantili bir yöntem değil, çıkarılan dosyaların çoğunun hasarlı olabilitesi yüksek .
-----------------------------garanti bir yontemin var mı??
-
RotKerim bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------garanti bir yontemin var mı??
-----------------------------kimse garanti veremez hocam, ama en etkilisi getdataback tavsiye ederim .
-
oda ingilizce hiç bi şit anlamadın of lan ingilizce bilmeden bir iş yapamayacak mıyız yeter yaa.