folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Format Sonrası Dosyaları Kurtarma

Format Sonrası Dosyaları Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

babam recovery tuşuyla bilgisayara format attı. win7 kurulum  ekranı geldi, iptal etme veya geri gibi bir seçenek yoktu. kurdum. cok duydum format sonrası kurtarma programı var diye ama daha once kullanmadım, işe yarıyor mu onlar? varsa tavsiye edebileceğiniz bir program ?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:
    -----------------------------

babam recovery tuşuyla bilgisayara format attı. win7 kurulum  ekranı geldi, iptal etme veya geri gibi bir seçenek yoktu. kurdum. cok duydum format sonrası kurtarma programı var diye ama daha once kullanmadım, işe yarıyor mu onlar? varsa tavsiye edebileceğiniz bir program ?

hocam üzerine hiç bişey yazmadıysan kurtara biliyorsun Recovery Programını dene

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

üzerine birşey yazmaktan kasıt ne hocam? bişiler indirdim o olaydan sonra?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

Kurtarmak istediğin Partition'a dosya yükleme,program kurulumu gibi şeyler yapma.Üzerine dosya yazarsan o bölümdeki eski dosyalarını kurtaramazsın.Internette araştır GetDataBack, EasyRecovery gibi programlarla veri kurtarma işlemi yapabilirsin.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

yaptım hocam ben cok bişi değil ama :S 3 5 gb sorun olur mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

garantili bir yöntem değil, çıkarılan dosyaların çoğunun hasarlı olabilitesi yüksek .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

eXceptioN bunu yazdı:

garantili bir yöntem değil, çıkarılan dosyaların çoğunun hasarlı olabilitesi yüksek .

garanti bir yontemin var mı??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

eXceptioN bunu yazdı:

garanti bir yontemin var mı??

kimse garanti veremez hocam, ama en etkilisi getdataback tavsiye ederim .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

oda ingilizce hiç bi şit anlamadın of lan ingilizce bilmeden bir iş yapamayacak mıyız yeter yaa.

Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 9