Format Zamani Silinen Dosyalari Kolayca Tamir Edelim
-
Arkadaş C/ discine virus girdi mi, sistemin çöktümü??? tum dosyaların silindimi?? hiçte vah vah söleyib kafani vurma ))))) al işye güzel recovery programi Video,Mp3,rar,zip,foto çok daha çok dosya kurtarımı ))
indir
Link1: http://depositfiles.com/files/wxni2mxpt
Link2: http://letitbit.net/download/2307.b2b13199e9c66b988545f6e9f/Recovery.zip.html
-
ya virusude geri getirirse:)
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
ya virusude geri getirirse:)
-----------------------------Yok kardes.sen bu programda istedigin dosyani seçip yerini verip kaydedebilirsin :)) yok sen virüsüde işaretleyip geri çağirirsan o da gelir...
-
bu tarz programlar cok piyasada ama giden geri gelmiyor hocaa 10 format oncesi diyenler wardi :) hic bisi geri gelmedi cok diil 2 format oncesi lasim bana
-
ya onu geçtim denemek için bi dosya siliyorum ince taramamadır nedir onu açıyorum yarım saat geçiyo benim sildiğim dosya çıkmıyo bi türlü :D
-
Adı varmı programın böyle mi dağıtılıyo?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
bu tarz programlar cok piyasada ama giden geri gelmiyor hocaa 10 format oncesi diyenler wardi :) hic bisi geri gelmedi cok diil 2 format oncesi lasim bana
-----------------------------hocam program recovery yapiyor.ben bilmeden Windows Xp yi çalıştırdım,ve bilmeden D discime format gitti..her şiyim gitti..çok insana sordum program olduğunu söylediler ama bulamadim..bi serviste çalışan arkadaş verdi bana baya güzel netice itibariyla kurtardim dosyalarimin 90% ın
-
Tnrsk bunu yazdı:
ya onu geçtim denemek için bi dosya siliyorum ince taramamadır nedir onu açıyorum yarım saat geçiyo benim sildiğim dosya çıkmıyo bi türlü :D
-----------------------------bildim kardeş..sen dediğin Recuva installerdi :)) format sonrasi geri getiremiyor o :))
-
ne recuvası, klasik recovery programlarının hepsini denedim
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------üzerine veri yazmadıysan testdisk/photorec i öneririm.. bilmem kaç format sonra arkadaşın 6 sene önceki fotoğraflarını geri getirmişliğim var :) adam sadece iddaa kasıyo bilgisayarda hiç bişey yokmuş hep hemen hemen aynı yere format atıldığından üzerine de bişey yazılmadığından kolay olmuştu ;)