folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Formattan Sonra Dosyaları Geri Getirmek ?

Formattan Sonra Dosyaları Geri Getirmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

İyi geceler müridler biraz önce biraz gaza gelip bilmediğim bir işe karıştım ve sisteme ubuntu kurmaya çalıştım . Kurarken diğer sistemin yanına kur gibi bi seçenek çıkmasına rağmen ubuntuyu kurduğunda tüm hdd yi sildiğini gördüm . şimdi benim sorum Windows'ta olan C deki dosyaları en basiti firefox ta ki bookmarks mıdır kaydedilen siteler i nasıl geri getirebilrim ? Fikirleriniz değerlidir benim için çok önemli (bu arada şu anda ubuntu kullanıyorum yani o açıdan exe kullanamadıgım için bu sistemden geri getirebilir miyim ? yoksa windowsa geçirsem sistemi tekrar windowstaki dosyaları geri getirme şansım olur mu ??)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Valla windowsla formatlasaydın recover my files falan kullan diyecektim ama ubuntu ile formatladığın için dosya sistemi değiştiği için tam bilmyorum ama geri getiremeyebilirsin

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 2