Formattan Sonra Kurtarılması Gereken Veriler
-
slm arkadaşlar makineye format atılmış ve içinde kurtarılması gereken veriler var böyle kulladığınız sağlam programlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim...
not : kulaktan duyma programları istemiyorum kullandığınız denediğiniz bizzat program lazım...
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------slm arkadaşlar makineye format atılmış ve içinde kurtarılması gereken veriler var böyle kulladığınız sağlam programlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim...
not : kulaktan duyma programları istemiyorum kullandığınız denediğiniz bizzat program lazım...
-----------------------------
Hocam anlatmak istediğini anlamadım 1dk şimdi makineye format atılmış tamam kurtarılması gereken veriler formatı attıkdan sonra gitmesi lazm neyini kurtarcaksın... -
yine bi davos klasiği :D
olm format atmışlar bundan habersiz içinde gerekli veriler var onu kurtaracak anladın ?
-
dökümanlara bi bak
-
linux altında kurtarmayı başarmıştım, ama önerim sana linux makine de hdd ni ikincil takarak umount edip denemen...
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yine bi davos klasiği :D
olm format atmışlar bundan habersiz içinde gerekli veriler var onu kurtaracak anladın ?
Sağol kryzi:W len mınaki anladık da formatdan snra bulamazsın ki onu demeye çalıştım
-
recover my files die bı program war benım ısıme yaramıstı zamanında. eskı werılerın uzerıne yazılmadıysa guzelce kurtarıo. ama uzerıne yazılmıssa hıcbısı yapamassın hocam. gecmıs olsun we kolay gelsın
-
Davos bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Sağol kryzi:W len mınaki anladık da formatdan snra bulamazsın ki onu demeye çalıştım
-----------------------------banlanma sebebime bak
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------banlanma sebebime bak
O anlamda yazmadım ben :)
-
hddne göre ntfs yada fat sistem için getdataback programını kur indir süper bişey tüm verilerimi formattan sonra kurtardım