folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Formattan Sonra Pc Donmaya Basladı

Formattan Sonra Pc Donmaya Basladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    s.a arkadaslar toshiba laptop u vista yken xp yükledim  xp yi yükledikten sonra pc acıldıktan sonra donuyo kapama açma tusundan yenıden baslatıyorm sonra pc acılırken sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı flan cıktı. bide mavi ekran çıkıp resetledi kendını sızce nedendir 3-4 oldu formatlıyorm hep donuyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    sürücüleri yükledin mi eksiksiz?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Güvenlik kipinde  aç bir müddet bekle, eğer donma yapmaz ise  99,9% yüklediğin bir uygulama  donduruyordur. Yüklediğin  bütün uygulamarı kaldır. Hee diyorsan abi ben içini açtım PC nin biraz kurcaladım ozaman işlemcinin fanına bak derim bozulmuş olabilir yada fan kablosu çıkmış olabilir. başka bir alternatfi ise Düzgün yapılandıramamışsındır Kaldır yeniden kur XP yi ama en büyük olasılık ilk dediğim...

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek

pc laptop hiç bi uygulamayı yüklemedim bu şekil yapio yükledigimdede yapıyordu :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar bazı pclerde özellikle yeni laptoplarda kurulu olan wistayı xpye çevirip bozuldğnda filan garantiye gönderirseniz garanti dışı oluyor haberiniz olsun... Bilmeyenler varsa bilgilendireym istedm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Denetim masası > sistem > gelişmiş> başlangıç ve kurtarma  orada sistem hatalarında otomatik yeniden başlat sekmesi var onu kaldır.

ilk önce hataya bir bak microsoftun sitesinde arat orada yada google da arat hatayı.

bende de olmuştu aynen vistayı kaldırdım xp yükledim x001dce falan filan diye mavi ekran hatası çıkıyodu. driverdan kaynaklanan bişeymiş driverları tek tek kaldırıp dene sorun hangisindeyse belli olur herhalde .

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Haci Format Sırasında Kopyalamadıgı Dosya Oldumu Yada Sen İptal Ettin mi ? Varsa Öyle Birşey Sağlam bi Cd Bulup Onarmayı Dene.Diğer Arkadasların Dediklerinede Katılıyorum Özellikle Ekran Kartı Driver ini Yüklemediysen Donar Pc ( Sana öyle Gelir )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Haci Format Sırasında Kopyalamadıgı Dosya Oldumu Yada Sen İptal Ettin mi ? Varsa Öyle Birşey Sağlam bi Cd Bulup Onarmayı Dene.Diğer Arkadasların Dediklerinede Katılıyorum Özellikle Ekran Kartı Driver ini Yüklemediysen Donar Pc ( Sana öyle Gelir )
    -----------------------------

bir kere formatta cdyi çıkarmışım :) bende olmuştu açerken hata veriyodu

*/-*/-/-*/-*/-*/-*/-/-*/-*/-/-/-*/-*/

Bazıları format diye üstüne kuruyo sonra bilgisalyar ağırlaştı diyo ehuehu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

Bilgisayarına WORM Bulasmıs. D: sürücüne bak. Gizli Dosyaları Goster De. ORda Goreceksin Sacma Sapan Klasor isimleri Onları Temizle... Tanınmayan Bir Worm Sana Bulasan Dediğimi Yap Sorun Ortadan Kalkar.

Bu Dediklerimi Güvenli Kipte YAP!!

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
Toplam Hit: 3064 Toplam Mesaj: 9