Formmail , Search ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2 sorum olucak ..

1- wordpress sitem var search butonunu değiştirmek istiyorum searchform dosyasından değiştirilcek galiba ama istediğim butonu nasıl yerleştirebilirim?

2- html,css formmail lazım çalışan güzel bir formmail metin belgesine kaydedip kodlarını yollarsanız sevinirim boyutu fazla büyük olmayan güzel bir formmail?

şimdiden teşekkürler :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

butonun uzantısından değiş gitsin buda sorumu:)

form maille gelince kendin yazmak istiyorsan php görsel eğitim var uğraşmam diyorsan google amcana yaz bir sürü var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek
    yav google'a yazdım ama çalışmıyor çoğu sağlam bulabilirseniz sevinirim .. uzantısı derken ? buton resim olarak images klasörüne falanmı atıcam ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

inferno bunu yazdı:
    -----------------------------
    yav google'a yazdım ama çalışmıyor çoğu sağlam bulabilirseniz sevinirim .. uzantısı derken ? buton resim olarak images klasörüne falanmı atıcam ..
    -----------------------------

hacı sen bu bilgiyle wordpressi nhasıl kurdun hayretler içindeyim :) neyse hacı sağ tıkya resim azıntısına bak nerdeymiş al onu sil aynı isimle at veya wordpress intemasının içindeki dosyaları kendine göre ayarla işte

formmail google da çalışan var :) Genki yapı ver şuna bi dene güvenlik kodlu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 4