Formmail Html Kodu Bilen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Arkadaslar site acmayi düsünüyorum bedava bir site buldum www.cjb.net buradan ..simdi istedigimin ismi formmail
    adiniz soyadiniz ------
    mail adresiniz ------
    konu --------------
    büyük bir yer konunun icerigini aciklayacagi yer
    ---------------------------------------------------------

Gönder butonu

buraya girilen bilgilerin actigim bedava siteden gönder butonuyla kendi adresime yollamak
    bu olacak sey index olacak yani acilis sayfasi bunun icin illede bir parali host mu sahibi olmam gerek
    gerekli bilgiyi verebilecek arkadasalri ariyorum eger bedavalardada oluyorsa ..bana bir tane lasim html kodu tercihimdir ! simdiden vereceginiz cevaplar icin tskler

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ben sana değşet bir form yapayım gönderem :D ama kendi
    n ilişkelendir sitenle

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    ok de ..bunu siteme koyacam ..ama sonra gönder butonuna bastiktan sonra benim mailime gelecek mi gönderenin bilgileri ?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    http://81.215.200.247/karamail.html

kendine göre uyarla bunu arkadaşım.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    giriyorsun hotscripts.com a ordan PHP yada ASP yi seçip Scripts and Programs a tıkırdatıyn ordan form maile tıkırdatıyon istediğin birini indirip istediğin gibi düzenlion
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hangi dilde istiyon sadece html de olmaz benim bildigim.Maili gönderecek dinamik bir dil olmazı lazım.
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 6