folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Fortiguard'ı Zımbırtısını Nasıl Kapatabilirim?

Fortiguard'ı Zımbırtısını Nasıl Kapatabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Üniversitede adamlar firtiguard diye bir web filitreleme kullanıyor, izin verilen sitelerin dışında ki tüm siteleri engelliyor ki izin verdikleri aşırı derecede az ne yaptım ettim olmadı, ultrasurf programı çalıştırdım nedense sadece 2 pc de işe yaradı diğer pc ler de bi kere çalışıp bağlantıyı koparıyor(onuda iki saatte bir yapıyor). çözüm yolunu bilen var mı nasıl aşabilirim bu güvenlik önlemini

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aşamazsın hocam. eğer ip bazlı engelleme yaptılarsa engelli olmayan bi ip bulup kendi pc ne o ip adresini ver anca o zaman geçersin. yoksa zor. forti bu işte en iyilerden biridir.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

aşamazsın hocam. eğer ip bazlı engelleme yaptılarsa engelli olmayan bi ip bulup kendi pc ne o ip adresini ver anca o zaman geçersin. yoksa zor. forti bu işte en iyilerden biridir.

hadi ya kötü oldu, adamlar her boku engellemiş interneti bi maillerimize girmek için açmışlar sanki. ama anlamadığım bir nokta var bu ultrasurf programında 5-10 dk bekledikten sonra girmek istediğim sayfaya bi kere giriyor sonra tekrar program servera bağlanmaya çalışıyor. o yüzden belki vardır diye düşündüm bi yöntem

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Ercab bunu yazdı:

sanane bunu yazdı:

hadi ya kötü oldu, adamlar her boku engellemiş interneti bi maillerimize girmek için açmışlar sanki. ama anlamadığım bir nokta var bu ultrasurf programında 5-10 dk bekledikten sonra girmek istediğim sayfaya bi kere giriyor sonra tekrar program servera bağlanmaya çalışıyor. o yüzden belki vardır diye düşündüm bi yöntem

ultrasurf ü iptal etmemişler demekki tam olarak. onun icin police bile yazabilirsin. gordugum en saglam firewall diyebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
Toplam Hit: 11414 Toplam Mesaj: 4