folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Fortran İle Nxn Matrisleri İle İşlem

Fortran İle Nxn Matrisleri İle İşlem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mokoko
    mokoko's avatar
    Erkek
    nxn tipindeki matrislerin çarpılması,toplanması,çıkarılması,transpozesi ve tersini nasıl buldurabilirim? yada nasıl bir algorithm izlemem gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    nxn yani 2*2 matris ünive gelince yazacaksın bol bol google bi bak derim defteri yazmamı istemessin heralde :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

fortranı geçen dönem göstermişlerdi. şimdi unuttum be dayı üstlemeyince yinede bi bakarım not defterine bişeler yazdıydım BULABİLİRSEM atarım matrisler denklem çözme falan..

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

al sana bi tane el emeğ göz nuru alıntı değil

çarpma 

2   3          2   4
          [  3   1 ]  X   [ 1   4 ]       olsun 

öncelikle

2.2+3.3    2.4+3.4   

[   3.2+1.1    3.4+1.4    ]

şeklinde oluyor 1.satırla 1. sütunu çarp sonra 1. satırla 2. sütunu sonra 2. satırla 1. sütünu sonra 2.satırla 2. sütunu tek tek çarpıp topluyorsun ok.

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ercag kardeş onun fortrancasını istemiş arkdş..

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mokoko
    mokoko's avatar
    Erkek
    hasbinallaaah..... bana akıl mı öğretiyorsunuz arkadaş. sevmiyorum bu muhabbeti bilmiyorsan kenara çekilirsin. ben üniv. matematik öğr. 4. sınıf öğrensiyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

mokoko bunu yazdı:
    -----------------------------
    hasbinallaaah..... bana akıl mı öğretiyorsunuz arkadaş. sevmiyorum bu muhabbeti bilmiyorsan kenara çekilirsin. ben üniv. matematik öğr. 4. sınıf öğrensiyim.
    -----------------------------

hocam ne oldu şimdi ? adam yardım etmek istemiş ? nerden bilsin senin mat. öğrencisi olduğunu ? 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mokoko
    mokoko's avatar
    Erkek

yahu tamam da bilader.

"hadi anam üniversiteye gidince çok uğraşcan matrisle falan" demek doğru bir davranış mı bu davranışın neresi yardım? yapma lütfen ben yine çok nazik konuşuyorum.

Toplam Hit: 4190 Toplam Mesaj: 8