Forum Hack İçin Danışmam Lazım
-
Arkadaşlar ben Msn'de sevdiğim 11 yaşındaki ufak bir kardeşime jcon....net gibi bir free host dan phpbb yer açtım.Buna biraz düzenleyip forumu verdim, garibim çok sevindi başladı işe koyulmaya. Ama haftaiçi ben yokken birileri gelip buna beni admin yap yoksa siteni hackler eline veririm demiş. Buda korkup adama vermiş admin yapmış adamı.Adamda herkesi silip kendi admin olmuş.Şimdi siteyi geri alamıyoruz. Geri almak önemli de değil zaten. Ben adamın başına yıkmak istiyorum mekanı. Bunun için ne yapabilirim.Çok sinirlendim. Denyo Launch III ile üye yaratıp saldırmayı denicem sizce bu işe yararmı? Yoksa neler yapmam gerekir.Şimdiden sağolun.
-
denyo phpbb de coook işe yario güwenlik kodu yoksa hele cocuk işi olur forumu cökertmek Holy abimiz saolsun :)) üye saldirisiyla bircok phpbb yi cökerttim daha cok kisiyle girisirsen bi bakmisin site cökmüss :))
-
Evet Alişin Dedigi Gibi Üye Yaratarak Olabilir Ama FOrumda Güvenlik Kodu Kapalı Olması Lazım!!
-
dostum host şifren duruyorsa içeriği boşat gitsin :)
-
yaklaşık kaç üye yaratmam lazım?
-
sen orda ramdom de hiç durmadan yarat çökünceye kadar sayı ne biljeksin dene ama 5-10 kşi yada bi cafe tanıdık warsa 5-10 pcde yap daha etkili olr
-
Sağol abi birde nasıl konu açıyoz denyo da. ben mesela phpbb new thread string definition da orada adrese ne koyacam. Bu sitede www.tuhaf.forumu.com da duyurular bölümüne nasıl birsürü konu açarım. Hangi linki string definitiona yapıştıracam? Yardım edenler sağolsun
Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 7