Forum Kuracağım Ama
-
bazı düşüncelerim var. Öncelikle sorunları ve düşüncelerimi belirteyim bu konuda ciddi arkadaşların fikirlerini alayım.
yapamazsın edemezsin başaramazsın demeyin azim ettim yılmayacağım.
Öncelikle domain adımız www.forzacarsi.com şu an için haber sitesi olarak kullanıyoruz fakat bazı sorunlardan dolayı çok ilgilenemiyoruz.
bu ilgisizlik canımı sıkmaya başladı ve en azından yanımda olan ilgilenmiyorsa forumda olan biri ilgilenir ve daha aktiflik istediğimden dolayı forum a döneceğim.
şimdi ilk başta Beşiktaş ile ilgili bir taraftar sitesi olacak ve hedefim en azından şimdilik 2000 3000 kullanıcı
sizce en rahat kullanımlı forum hangisi ? Editleme yaparken nelere dikkat etmem gerekli. eklenti olarak neler kurayım ? ayrıca hosting sorunum var bu konuda bana yardımcı olabilecek kişiler var mı geçici süreliğine ( max 1 hafta 10 gün ).
şu anda kullandığımız hosting in cpanel lisansı bitmiş ve db mi çekemiyorum bu yüzden yeni bir hosting bulmam lazım ( bunu yukarıda belirttim )
mod. arıyorum ayrıca aranızda ilgilenebilirim diyen var ise iletişime geçebilir.
ilgilenen destek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
Ücretli olarak kullanacaksan Vbulletin kullan.
Hangi eklentiler : piyasada bir sürü eklenti var ama seo eklentisini mutlaka kur.
Hosting : Foruma yeni bir başlık aç bana hosting verebilecek varmı diye sitede reklam gösterebilirim de ki demesende fark etmez olan muridler zaten veriyor.
İnsanların yüzde 70 i 80 daha kendini belli etmemiş bir forma giripde moderatörlük yapmak istemez.
İlk olarak senin büyükmen gerekli formu sonra mod luk verirsin.
Cpanel lisansı dediğin şey 20 dolar mı neydi.. Hadi bunu alamıyorsun sistemin sanırım wordpress bir sistem. yedekleme eklentisi var onu kur sonra tüm sql yedeğini felan al ordan. Ayrıca başka bir sisteme çıktığında google tarafından indexlenen sayfalar 404 basacak ve google seo anlamında kayıplar yaşanacak
Ayrıca senin yerine olsam şu anki sistemi bozmam. Bu çok daha fazla revaşta.
Bi bot koy içine çeksin haberleri eklesin.
haberilan. com ben hiç dokunmuyorum 3 aydır açık :)) 1k yı buldu ...
wordpress üzerinden yazarlar tanımla , wordpress temayı habr temasına çevir.
özgün makaleler eklendikçe göreceksin ki bir forumdan çok daha yararlı olacaktır.
ilgilenen destek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Önemli değil.
Erdem tarafından 04/Eyl/12 16:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Pm at yardımcı olayım sana hocam. Portal + Forum kur. Hosting için yardımcı olurum. Msn adresini paslarsan yardım ederim.
-
başka fikri olan yok mu ?