Forum Kuralları Okuyunuz Lütfen!
-
- Bu forum %100 HolyOne'ın üretimidir, başka sitelerde hiç aramayın, bulamazsınız :)
- Forum Javascript, SQL string numaralarını falan yemez. Yinede Bu tip şeyleri izin almadan denemeniz üyeliğinizin iptali ile sonuçlanır.
- Forum gelişmiş bir Spam korumasina sahiptir, bunun için çok sık mesaj atarsanız birkaç saatliğine foruma giremeyebilirsiniz.
- Mesaj yazan herkesin IPsinden işletim sistemine kadar birçok bilgisi loglanmaktadır, bunlar tamamen istatistik tutma amaçlıdır (kim nerden ne kullanip giriyo gibi seyleri ögreniriz) ve asla üyelerin aleyhine kullanılmaz.
Forum Kuralları
- Unutmayın ki Tahribat forumun amacı bilgi paylaşmaktır, Diğer kullanıcılarla tartışma ortamı yaratmanız, hakaret etmeniz falan filan bunlar kabul edilemez...
- Moderatorlukler Foruma düzenli olarak takılan ve en az bir forum başlığı konusunda uzman olan arkadaşlara verilir, eş dost muabbetine dağıtılmaz.
- Forumda rütbesine, accessine bakılmaksızın herkez eşit muamele görür.
- Foruma sırf yazmış olmak için Yüzlerce sayfalık dökümanlar paste etmeniz hayırlı sonuçlar doğurmaz, bunun yerine yazının kaynağına link veriniz yada Net üzerinde yoksa ve faydalı olacağına inanıyorsanız sizin adınızla Döküman arşivi bölümüne koyulmak üzere bana maillayınız.
- Yazmış olmak için yazana, Milleti çekiştirene, flood yapana, tolerans yoktur.
- Alıntı yaptığımız yazılar ufakda olsa kaynak belirtelim.
- Forumda Sitenizin reklamını falan yapmayı düşündüyseniz adabıyla yapın, 20 kere yazmayın forumdaki konularla alakası yoksa imzaların altına eklemeyin
- Kullanıcı Profilinizde imza bölümüne eşşek kadar resimler yada şiir falan döşemeyin.
- Forumda Küfür etmemenizi beklemiyoruz, burası özgür bir ortam, Ama ana,avrat,soy sop muabbetine girmielim hiç deilse.
- Forum içi bölücülük yapanın (Örneğin imzalara Bizim isteğimiz olana kadar foruma gelmiyoruz, protesto ediyoruz gibi şeylerin) sonucu sorgusuz sualsiz ban'dır. Kimseyi zorla tutmuyoruz.
- Forumda belli bir konuya yüklenme olduğunda, Adminler bu kurallara uyuyor olsalar bile o başlıkların fazlasını silebilir. Örneğin siyaset, din yada geyik konuları gereğinden fazla işleniyorsa dengeyi sağlamak için ilgi çekmiceini düşündüklerimizi silebiliriz.
- Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Kim haklıymış kim haksızmış kimseye düşmez onun derdi...
BUNLAR LAFLAR BANA DUŞMEZ ONU ANCAK BUYUKLERİMİZ SOYLER AMA
lutfen gereksız konuları açmıyalım şimdi diyeceksıniz ki yukarda yazıyo bunlar kımse zahmet edıpte bakmıyo ben yazım dedım saygılar bılmem ıyı mı yaptım bunu sız karar verın ve buyuklerım karar versın
- Bu forum %100 HolyOne'ın üretimidir, başka sitelerde hiç aramayın, bulamazsınız :)
-
Forumlarımızda Yeni Konu Açarken Dikkat Etmeniz Gereken Kurallar
- Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız.
- Konu başlıklarında garip semboller-şekiller yazmaktan kaçınınız.
- Başlıklarınızın konu içeriğini açıklar tarzda olduğundan emin olunuz.
- Konu başlıklarının Türkçe'ye uygun olmasına dikkat ediniz.
Aksi taktirde açtığınız konular uyarısız silinecektir. Lütfen dikkat edelim.
Silinecek Başlıklara Örnek :
"Help Meeeeeee"
"Yarrrddddıııııımmmm"
"Bi Bak! Bakıver Dedim"
"**********Selam*********
"KİmSe YoqMu????!?!?!?!?!?!?!"
"pCmE tROjAN gİRDi hElP!!!!!"
"PC HACK HAKKINDA YARDIM"
----------------------------------------
http://www.tahribat.com/dikkat.htm
----------------------------------------Burası Harfiyen Uygulanacaktır... Lütfen Dİkkat Edelim!!!
- Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız.
-
arkadaşlar adminlerın soylemesı gerekmıyo sıtemızı bızler murıdlerın sayesınde ve başımızdakılerın sayesınde olacak lutfen secıcı olmaya ozen gosterelım
Toplam Hit: 1062 Toplam Mesaj: 3