folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Forum Sitesi Kurmak..(Yardım)

Forum Sitesi Kurmak..(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bir internet sitesi kurmak istiyorum , anasayfa ve forumdan oluşacak. Yapmak çok zor mudur , tam bir bilgim yok. Yardım edebilecek birileri var mı ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir internet sitesi kurmak istiyorum , anasayfa ve forumdan oluşacak. Yapmak çok zor mudur , tam bir bilgim yok. Yardım edebilecek birileri var mı ?

forum kolayda anasayfa nedir ? portal tarzımı

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

forum kolayda anasayfa nedir ? portal tarzımı

Galıba www.isim.com Adresine Girince Normal Bir Sayfa Sol Veya Sağda Forum Bize Ulaşın. Öle Bişiler Olabilir. Alltada Kendısıne Ait Yazılar ARtık Ne İsterse Forumada Tıklayınca. www.isim.com/forum Gibi Bişi İstiyo. Bi Nevi R10 Gibi . Ben Öle Düşündün  Hocam. Bide Kendisi Açıklasa DAhada Rahat Çözülür

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı forum kolay zilyon tane hazır forum scripti var, içlerinden birini seçer 10 dakikada kurar ve kullanırsın.

Ama anasayfadan kastettiğin r10'daki gibi index olayıysa bence açacağın siteye gerekmedikçe ilk etapta öyle anasayfa yapma derim.

Yapacaksanda şu şekilde yap; diyelim ki forumun da üstüne vurgulamak istediğin gözden kaçacagını düşündüğün önemli bölümler vardır, indekse onun linklerini koyup aktif tutmaya veya kolay ulaşılmasını sağlamaya çalışabilirsin aksi halde index koyup ortayada "Hoşgeldiniz.. Foruma Girmek İçin Linke Tıklayın" diye yazarsan saçma,gereksiz ve can sıkıcı olur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

hacı buradaki gibi olacak yeni konular ana sayfa da ayrıca forumda olacak http://www.meleklermekani.com/

Tbt gibi işte kısacası :F verdiğim linklede alakam yok ayırca :F  

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Ana sayfa için WordPress fazlasıyla işini görür derim Wp ile Mybb forum entegrede edilebiliyordu hatırladığım kadarıyla.Güzel birde tema çekersin mis gibi kullanırsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hiç tecrübe edinmediysen ücretsiz bi domain al

co.cc tarzı mesela sonra örneğin eu5.orgdan host al hosting arayüzünden (panel) otomatik kurma sistemi vardır hazır cms sistemi kurarak ilk denemeni yapabilirsin

http://www.fuckultygaming.tk/blog/ bu da yeni kurulmuş hali oluyo wordpress denersen blog tabi bu forum istersen smf phpbb araştırmanı tavsiye ederim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Küçük bir teknik bilgiyle gerekli scriptleri indirip aldığın domain ve hosting hesabına kurarsın. Bildikten sonra zor değil.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

bana ulasırsanız sıze bu  konuda kesınlıkle yardımcı olabılırım kendım host satıcısı oldugum ıcın host domaın dahıl hepsını bırlıkte halledebılırız eger bu ısı gercekten yapmak ıstıyorsanız bana ulasın ıletısım bılgılerım profılımde ve ımzamda mevcut.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

yeni bi domain aldım forum scriptini nasıl kurarım?

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
Toplam Hit: 1178 Toplam Mesaj: 10