Forum Sitesi Kurmak..(Yardım)
-
Bir internet sitesi kurmak istiyorum , anasayfa ve forumdan oluşacak. Yapmak çok zor mudur , tam bir bilgim yok. Yardım edebilecek birileri var mı ?
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Bir internet sitesi kurmak istiyorum , anasayfa ve forumdan oluşacak. Yapmak çok zor mudur , tam bir bilgim yok. Yardım edebilecek birileri var mı ?
-----------------------------forum kolayda anasayfa nedir ? portal tarzımı
-
Mycity bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------forum kolayda anasayfa nedir ? portal tarzımı
-----------------------------Galıba www.isim.com Adresine Girince Normal Bir Sayfa Sol Veya Sağda Forum Bize Ulaşın. Öle Bişiler Olabilir. Alltada Kendısıne Ait Yazılar ARtık Ne İsterse Forumada Tıklayınca. www.isim.com/forum Gibi Bişi İstiyo. Bi Nevi R10 Gibi . Ben Öle Düşündün Hocam. Bide Kendisi Açıklasa DAhada Rahat Çözülür
-
Hacı forum kolay zilyon tane hazır forum scripti var, içlerinden birini seçer 10 dakikada kurar ve kullanırsın.
Ama anasayfadan kastettiğin r10'daki gibi index olayıysa bence açacağın siteye gerekmedikçe ilk etapta öyle anasayfa yapma derim.
Yapacaksanda şu şekilde yap; diyelim ki forumun da üstüne vurgulamak istediğin gözden kaçacagını düşündüğün önemli bölümler vardır, indekse onun linklerini koyup aktif tutmaya veya kolay ulaşılmasını sağlamaya çalışabilirsin aksi halde index koyup ortayada "Hoşgeldiniz.. Foruma Girmek İçin Linke Tıklayın" diye yazarsan saçma,gereksiz ve can sıkıcı olur.
-
hacı buradaki gibi olacak yeni konular ana sayfa da ayrıca forumda olacak http://www.meleklermekani.com/
Tbt gibi işte kısacası :F verdiğim linklede alakam yok ayırca :F -
Ana sayfa için WordPress fazlasıyla işini görür derim Wp ile Mybb forum entegrede edilebiliyordu hatırladığım kadarıyla.Güzel birde tema çekersin mis gibi kullanırsın.
-
hiç tecrübe edinmediysen ücretsiz bi domain al
co.cc tarzı mesela sonra örneğin eu5.orgdan host al hosting arayüzünden (panel) otomatik kurma sistemi vardır hazır cms sistemi kurarak ilk denemeni yapabilirsin
http://www.fuckultygaming.tk/blog/ bu da yeni kurulmuş hali oluyo wordpress denersen blog tabi bu forum istersen smf phpbb araştırmanı tavsiye ederim
-
Küçük bir teknik bilgiyle gerekli scriptleri indirip aldığın domain ve hosting hesabına kurarsın. Bildikten sonra zor değil.
-
bana ulasırsanız sıze bu konuda kesınlıkle yardımcı olabılırım kendım host satıcısı oldugum ıcın host domaın dahıl hepsını bırlıkte halledebılırız eger bu ısı gercekten yapmak ıstıyorsanız bana ulasın ıletısım bılgılerım profılımde ve ımzamda mevcut.
-
yeni bi domain aldım forum scriptini nasıl kurarım?