Forum Üyelerinin İmzasını Arama Motorlarında Gözükmemesi.
-
Tahribat üyesi olan bir kullanıcının , 3 ya da4 yıl önce imzasını çok beğenmiştim. Aklımda kalan kelimleri googladığım zaman ulaşabiliyordum. Fakat, dün tekrardan aratmaya çalıştığımda maalesef ulaşamadım. Nedenini ve bulabilecek arkadaş varsa imzanın orjinalini yollayabilir mi ?
Anahtar kelimeler ( aklımda kalanlar ) : almanya, köle , ingiltere , politikacı ,
Son cümle: ben sizin istemediğiniz herkesim
arcahmet tarafından 26/Mar/18 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
arcahmet bunu yazdı
Tahribat üyesi olan bir kullanıcının , 3 ya da4 yıl önce imzasını çok beğenmiştim. Aklımda kalan kelimleri googladığım zaman ulaşabiliyordum. Fakat, dün tekrardan aratmaya çalıştığımda maalesef ulaşamadım. Nedenini ve bulabilecek arkadaş varsa imzanın orjinalini yollayabilir mi ?
Anahtar kelimeler ( aklımda kalanlar ) : almanya, köle , ingiltere , politikacı ,
Ben ingilterede bir küfürbaz Kolombiyada bir kokain taciri Afrikada bir köle Amerikada bir zenci Almanyada bir alkoligim Ben sizin istemediğiniz herkesim
googleda ufak bir aramayla bunu buldum hocam aradığın bu mu -
edminkardes bunu yazdıarcahmet bunu yazdı
Ben ingilterede bir küfürbaz Kolombiyada bir kokain taciri Afrikada bir köle Amerikada bir zenci Almanyada bir alkoligim Ben sizin istemediğiniz herkesim
googleda ufak bir aramayla bunu buldum hocam aradığın bu muYok hocam biraz daha editlenmiş haliydi . Bu kadar kısada değil diye hatırlıyorum.
-
manhyak ın imzasımı ?
-
arcahmet bunu yazdıedminkardes bunu yazdıarcahmet bunu yazdı
googleda ufak bir aramayla bunu buldum hocam aradığın bu muYok hocam biraz daha editlenmiş haliydi . Bu kadar kısada değil diye hatırlıyorum.
sanırım bu
Ben Rusya da bir hayat kadını Hollanda da bir eşcinsel İngiltere de bir küfürbaz Afrika da bir köle Almanya da bir alkoliğim. Ben sizin istemediğiniz herkesim. -
exTreMe bunu yazdı
manhyak ın imzasımı ?
Baba büyüksün gözlerinden öptüm.
-
La adam bı söz yazdı zamanında, resmen akıllara kazindi.
Ders kitaplarına kadar girecek :)