folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder FORUMA KATKILARIM NEDEN GÖZÜKMÜYOR......?

FORUMA KATKILARIM NEDEN GÖZÜKMÜYOR......?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Sevgili admin abüler.Ben yukarıdaki menüden foruma katkılarım bölümüne giriyorum ''Under reconstruction'' diyor.Bi zahmet şunu düzeltin...

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    foruma katkılarım arama özelliği içeriyor, arama özelliğide bakıma alındığı için çalışmıyor...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Yani daha sonra düzelecek öyle mi?

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

düzelir tabi kalmaz ölee:))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Rene'nin Holy'e ne kadar baskı yapacağına bağlı...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    :D hoca seach cok kasıyor.. yeni bi arama sistemi geliştirene kadar bakım altında :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

O bölümde açık vardı, foruma katkılarım bölümünde adres çubuğunun sonundaki kendi üyelik id yerine başkasının id yazarsan direkt o üyenin neler yazdığını görebiliyordun.(ben keşfetmiştim), sanırım onun için tekrar düzenleniyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

cukurova bunu yazdı:

O bölümde açık vardı, foruma katkılarım bölümünde adres çubuğunun sonundaki kendi üyelik id yerine başkasının id yazarsan direkt o üyenin neler yazdığını görebiliyordun.(ben keşfetmiştim), sanırım onun için tekrar düzenleniyor.

o açık değil aynı şekilde hikayeye katkılarımdada yaptığın zaman görünüyordu ben uzun zamandır deneme amaçlı yapıyordum...

ama onu get değilde post yaparlar herkesin linkde sadece forumsearch.asp olur post ile forumsearch.asp?member=14219 özelliği linkde değilde kaynak kodlarda çalışır...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 1578 Toplam Mesaj: 8