FORUMA KATKILARIM NEDEN GÖZÜKMÜYOR......?
-
Sevgili admin abüler.Ben yukarıdaki menüden foruma katkılarım bölümüne giriyorum ''Under reconstruction'' diyor.Bi zahmet şunu düzeltin...

-
foruma katkılarım arama özelliği içeriyor, arama özelliğide bakıma alındığı için çalışmıyor...
-
Yani daha sonra düzelecek öyle mi?
-
düzelir tabi kalmaz ölee:))
-
Rene'nin Holy'e ne kadar baskı yapacağına bağlı...
-
:D hoca seach cok kasıyor.. yeni bi arama sistemi geliştirene kadar bakım altında :D
-
O bölümde açık vardı, foruma katkılarım bölümünde adres çubuğunun sonundaki kendi üyelik id yerine başkasının id yazarsan direkt o üyenin neler yazdığını görebiliyordun.(ben keşfetmiştim), sanırım onun için tekrar düzenleniyor.
-
cukurova bunu yazdı:
O bölümde açık vardı, foruma katkılarım bölümünde adres çubuğunun sonundaki kendi üyelik id yerine başkasının id yazarsan direkt o üyenin neler yazdığını görebiliyordun.(ben keşfetmiştim), sanırım onun için tekrar düzenleniyor.
o açık değil aynı şekilde hikayeye katkılarımdada yaptığın zaman görünüyordu ben uzun zamandır deneme amaçlı yapıyordum...ama onu get değilde post yaparlar herkesin linkde sadece forumsearch.asp olur post ile forumsearch.asp?member=14219 özelliği linkde değilde kaynak kodlarda çalışır...
Toplam Hit: 1578 Toplam Mesaj: 8