folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Foruma Makale Yazmak (Ücretli İş)

Foruma Makale Yazmak (Ücretli İş)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir site tanıdığın sitesi makale yazacak kişileri arıyorlar teknoloji yazılım vs vs gibi konuları var makale başı 3-5tl arası değişiyor fiyat boş oturuyorum öğrenciyim diyen veya isteyenler varsa Pm atsın numara vereyim whatsapp dan iletişime. Geçsin iyi forumlar 

Edit :ücretler her hafta yatacak 

MhmdAlmz tarafından 21/Şub/16 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Arayış devam ediyor . Ihtiyacı olan müritlere duyrulur

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

r10 da sürüyle var. Üye olmana gerek yok , gir bak. Adamlar skype adreslerini numaralarını veriyolar. Deli gibi de iş arıyolar

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ersn Hocam gerek yok R10 Kalitesi ile Tahribat kaltesi bir mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Makale başı 3-5 TL dediğinde, ortalama 4 kabul etsek ve günde orta seviyede 10 tane makale yazdık diyelim. Günlük alacağımız para 40 TL olur.

Bir de şöyle düşünmek lazım bence. Eğer günde o seviyede 10 makale yazacak kadar birikimin, altyapın ve zamanın varsa neden bunları sadece 40 TL karşılığında yapasın ki? Hazır bir script ve yıllık max 100 TL hosting masrafı ile bir site hazırlayıp orda yazıp yayınlasan, uzun vadede günlük 40 TL'den çok daha fazla kazanmaz mısın acaba?

Makale yazmak, özellikle c/p değil de özgün makale yazmak kolay iş değil. Bir iki tane neyse de..

Bu arada amacım konuyu baltalamak değil. Hem konu up olsun, hem de belki soruma cevap bulabilirim.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

Makale başı 3-5 TL dediğinde, ortalama 4 kabul etsek ve günde orta seviyede 10 tane makale yazdık diyelim. Günlük alacağımız para 40 TL olur.

Bir de şöyle düşünmek lazım bence. Eğer günde o seviyede 10 makale yazacak kadar birikimin, altyapın ve zamanın varsa neden bunları sadece 40 TL karşılığında yapasın ki? Hazır bir script ve yıllık max 100 TL hosting masrafı ile bir site hazırlayıp orda yazıp yayınlasan, uzun vadede günlük 40 TL'den çok daha fazla kazanmaz mısın acaba?

Makale yazmak, özellikle c/p değil de özgün makale yazmak kolay iş değil. Bir iki tane neyse de..

Bu arada amacım konuyu baltalamak değil. Hem konu up olsun, hem de belki soruma cevap bulabilirim.

Yok abi estağfurullah bu senin fikrin . Dediklerin ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem İş veren ben değilim Çocukluk arkadaşım . Yardımcı olmamı istedi bende konu açayım dedim olur yada olmaz bilemiyorum 4 TL den dediğin gibi günde 40TL yapar Bu kadar bilgiye 40 TL çok mu ? tabiii ki de az Belki lerde makale başına 10 TL verilir 100 TL verilir 10.000$ verilir vs vs bu beni ilgilendirmiyor ben sadece konuyu açtım fiyatı da bu şekilde söyledi zaten konuşacağı kişi ile pazarlık yapıp fiyatı arttırabilir :) Teşekkür ederim yorumun için

Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 6
makale yazarı aranıyor