Forumdaki Anket Sayçlarını Nasıl Arttırır Veya Düşürürüz
-
Arkadaşlar bir forumda bir anket yapılıyor ve bu anket 4 seçenekli ben bunlardan birisine otomatik olarak oy vermek istiyorum nasıl yaparım çok önemli yoksa işten olacam....
-
güvenlik önlemi varsa bişey yapamazsın ki sanıyorum var. çünkü olmayan çok kadar az :) iyisini düşünelim yoksa sanırım denyo ile yapabiliyodun
-
nasıl yani denyo forumda varmı ben farklı bir yöntem deniyorum şu anda webzip diye bir site indirme programı var siteyi indirip url deki kodu sürekli göndermeyi düşünüyorum ama daha site inmedi ben birde senin dediğini deneyecem sağol
-
Site öle çat diye inmez :D o dediğin webziple halledebileceğini sanmıyorum denyo forumda varmı diye sormandan yola çıkarak :D aslında işten olucam dion hayrına denyo ile denerdim(yanlış gelmiş bi an aklıma :)) ama önemli bişey sanırım bu anket,kesin yakalarlar beni başım derde girer fln :| hastayım zati ateşim flnda var :D ama anlatayım.
Denyoyu Hizmetler-> Tahribat.Com programları kısmından indir(3. sürümü ama 4 deil) sora aç denyo wizar butonuna tıkla,gelen pencere internet penceresi adres çubuğuna anketin olduğu sayfayı yapıştır entera bas,gelen sayfada seçeneğine tıkla o büyük ihtimal post and save olur start dedinmide çalışır,ama flood koruması varsa o aradaki zamanı ayarlaman gerekir,ayrıca ip no korumasıda olabilir onun içinde bi sürü proxy bulman lazım.Zor iş ama istersen dene ;)
-
hacı ben buldum sağolasın anonumouse diye bir site var bu siteden açıyoruz yaklanmamak için daha sonra anketi onaylarken butonu sayfayı bırakmadan yüzlerce defa tıklıyoruz fakat bırakmıyoruz bu çekirdek açığı ile bütün türk sitelerinde aynı anda yüzlerce kişi tıklamış gibi oy kullanabiliyoruz bunun için bir titreşim cihazı yapmayı düşünüyorum parmaklarım fena oldu çünki ama yinede sağol....
-
Maceraperest bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ben buldum sağolasın anonumouse diye bir site var bu siteden açıyoruz yaklanmamak için daha sonra anketi onaylarken butonu sayfayı bırakmadan yüzlerce defa tıklıyoruz fakat bırakmıyoruz bu çekirdek açığı ile bütün türk sitelerinde aynı anda yüzlerce kişi tıklamış gibi oy kullanabiliyoruz bunun için bir titreşim cihazı yapmayı düşünüyorum parmaklarım fena oldu çünki ama yinede sağol....
-----------------------------
baba isko muydu adın. -
erzurumlu da olabilr
-
modemin fişini çek tak her sefer oy ver ip değişiyor ayrıca cookie koruması vs. varsa cookieleride aynı periyodda sil :D
oy vermen artık senin sabrına bağlı..
-
ya aç denyoyu postala gitsin... denyo ile yollarsan ilk postu cookie falan da atamıo :D
yani önce denyo wizard ile bi kere at form bilgilerini al... sonra cookie yi sil başla bombalamaya..
eğer ip koruması varsa proxy list kullanabilirsin. ama o zaman çok seri olmuo. Ha bu şekilde site patlatmak da imkansız gibi bişi onu da söliim :d
-
PirtakoZ bunu yazdı:
-----------------------------ya aç denyoyu postala gitsin... denyo ile yollarsan ilk postu cookie falan da atamıo :D
yani önce denyo wizard ile bi kere at form bilgilerini al... sonra cookie yi sil başla bombalamaya..
eğer ip koruması varsa proxy list kullanabilirsin. ama o zaman çok seri olmuo. Ha bu şekilde site patlatmak da imkansız gibi bişi onu da söliim :d
-----------------------------Site patlatmak nedir yau allahım :D :P hakaten :d Valla proxyle olur olmaz bilemem ama denyo site indirmede bir numara :D specialhack vardı ameleler üyeliğe doğrulama kodu koymamış denyoyla 1000üye civarı bişey bastım forumun ağzı yüzü daıldı db şişmesinden dolayı ve forumu kapattılar :D Okulda bi hocamızın joomla sitesini 3800 civarında bastıım üyeyle kapattım :D (Tabi siteyi yapan başka bi arkadaştı ve hocada ii bi hocaydı dbye bastıım tüm üyelikleri temizledim :D)
birde oyungezer.com.tr adresinin arama kısmında açık vardı sanırım bi arkadaş ondan faydalanıp denyoyla 2 kere indirdi siteyi.Tabiki hepsi lamerlik ama olsun :P buna gücümüz yetiyo :D