FORUMLARLA ILGILI
-
Sevgili dostlar ;
Nacizane bir sitemdir bu ne kadar dikkate alinir bilemem ama icimde kalmasindansa paylasmak istedim..
Mevcut ve kaliteli bir bilgi paylasim portalimiz war..lakin goruyorum ki bu portali biz pekte icerigine uygunkullanmiyoruz.Hemen hemen acilan bir cok konuyu takip ettim ve takip ettiklerimin cogunada yanit wermeye calistim...
Acilan konularin %70'i ( sahsi fikrim ) gereksiz ve Www.Tahribat.Com Hack Dergahina uygun degil yada cok anlamsiz..adindanda anlasilacagi uzere Bilgi paylasim portali burasi GEYIK merkezi degil ve olamazda... Tahribat.Com Dergahinin sadik ve uzun sureli bir uyesi olarak sunu belirtmek isterim ki
Bu bizim kalitemize yakismamakta .. Biz farkliyiz ama bu sekilde haraket edersek farkimizi yitiririz..
Sozum anlayabilene mantikli olana akli basindalara .. Digerleri siz yine bildiginizi okuyun...
Sevgi ve Selametle
-
forumda geyik-genl-hack-güvenlik gibi bölümler var.....başlıklara uygun olanlar istediği konuyu açabilir bence.....zaten yanlış birşey olunca adminler siliyor...
-
Temizlemeye başladım biraz yaptırımlı olacak.. Ama olacak , gereksiz konuları vs temizliyorum görüşün için teşekkürler