Forumotion Hack(Yardım)
-
merhaba millet.bayadır tahribatta bişey yazmıyodum ancak eski bi kullanıcıyım.ztn sürekli takip ediyorum siteyi.szden bi ricam olucak.forumotion forumlarından birinde Türkler hakkında saçma sapan konuşuyolar sürekli.bnde 1-2kere savundum ve chatbox bölümünden engellediler.forum free hostta.bu sitede açık bulunabilirmi bi göz gezdirirmisiniz:
http://xxxxxxxxxxxxxx.forumotion.com/
sizden ricam eger bulabilen varsa bna PM ile ulaşsın.grçekten gıcık oldum adamlara bişeyler ypmam lazım :D
ModS: sitenin reklamı olup birde buradan hit kazanmasın diye editledim... -
yapamazsın
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------yapamazsın
-----------------------------neden?
Edit:cookie editleyerek bişeyler yapılır die düşünüorum ama admin hashını bulmak lazım.bulamadım bi türlü
-
yokmu bilen yada yapabilcek kimse
-
dostum free forum hizmeti veren sistemlere öyle kolay kolay zarar veremssin free hizmet veren siteleri ancak şikayet yoluyla kapatırsın en basiti budur
foruym sahibinin şahsi bilgilerinin ele geçirmeden foruma zarar vermek zor.
sebebi ise kulandıkları sistemlerin her daim en güncel sürümünü kullanırlar dediğim gibi sen en iyisi forum adminlerine yoğunlaş -
Gursoy bunu yazdı:
-----------------------------merhaba millet.bayadır tahribatta bişey yazmıyodum ancak eski bi kullanıcıyım.ztn sürekli takip ediyorum siteyi.szden bi ricam olucak.forumotion forumlarından birinde Türkler hakkında saçma sapan konuşuyolar sürekli.bnde 1-2kere savundum ve chatbox bölümünden engellediler.forum free hostta.bu sitede açık bulunabilirmi bi göz gezdirirmisiniz:
http://begonebrotherhood.forumotion.com/
sizden ricam eger bulabilen varsa bna PM ile ulaşsın.grçekten gıcık oldum adamlara bişeyler ypmam lazım :D
-----------------------------türkler hakkinda kötü konusan bütün siteleri heklemeye kalksak ömür yetmez dayi
salla gitsin
-
eyw cevaplar için.ama bu forumotion sitelerini hackleyenleri gördüm.adını vermek istemedigim bi site(geçenlerde hacklendiler hani) onlar yapıyodu.var bi açık ama çözemedim
-
Gursoy bunu yazdı:
-----------------------------eyw cevaplar için.ama bu forumotion sitelerini hackleyenleri gördüm.adını vermek istemedigim bi site(geçenlerde hacklendiler hani) onlar yapıyodu.var bi açık ama çözemedim
-----------------------------
Forumotion siteleri diye degilde phpBB olarak arastirmaya koyulursan daha hizli sonuca ulasirsin. -
VideoJockey bunu yazdı:
Gursoy bunu yazdı:
-----------------------------eyw cevaplar için.ama bu forumotion sitelerini hackleyenleri gördüm.adını vermek istemedigim bi site(geçenlerde hacklendiler hani) onlar yapıyodu.var bi açık ama çözemedim
Forumotion siteleri diye degilde phpBB olarak arastirmaya koyulursan daha hizli sonuca ulasirsin.
-----------------------------ölede yaptım ama bişey ypamadım wlla hacı :D