Forumotion Hack(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoy
    Gursoy's avatar
    Erkek

merhaba millet.bayadır tahribatta bişey yazmıyodum ancak eski bi kullanıcıyım.ztn sürekli takip ediyorum siteyi.szden bi ricam olucak.forumotion forumlarından birinde Türkler hakkında saçma sapan konuşuyolar sürekli.bnde 1-2kere savundum ve chatbox bölümünden engellediler.forum free hostta.bu sitede açık bulunabilirmi bi göz gezdirirmisiniz:

http://xxxxxxxxxxxxxx.forumotion.com/

sizden ricam eger bulabilen varsa bna PM ile ulaşsın.grçekten gıcık oldum adamlara bişeyler ypmam lazım :D

ModS: sitenin reklamı olup birde buradan hit kazanmasın diye editledim... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

yapamazsın

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoy
    Gursoy's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

yapamazsın

neden?

Edit:cookie editleyerek bişeyler yapılır die düşünüorum ama admin hashını bulmak lazım.bulamadım bi türlü

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoy
    Gursoy's avatar
    Erkek

yokmu bilen yada yapabilcek kimse

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dostum free forum hizmeti veren sistemlere öyle kolay kolay zarar veremssin free hizmet veren siteleri ancak şikayet yoluyla kapatırsın en basiti budur 
    foruym sahibinin şahsi bilgilerinin ele geçirmeden foruma zarar vermek zor.  
    sebebi ise kulandıkları sistemlerin her daim en güncel sürümünü kullanırlar  dediğim gibi sen en iyisi forum adminlerine yoğunlaş  

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

Gursoy bunu yazdı:

merhaba millet.bayadır tahribatta bişey yazmıyodum ancak eski bi kullanıcıyım.ztn sürekli takip ediyorum siteyi.szden bi ricam olucak.forumotion forumlarından birinde Türkler hakkında saçma sapan konuşuyolar sürekli.bnde 1-2kere savundum ve chatbox bölümünden engellediler.forum free hostta.bu sitede açık bulunabilirmi bi göz gezdirirmisiniz:

http://begonebrotherhood.forumotion.com/

sizden ricam eger bulabilen varsa bna PM ile ulaşsın.grçekten gıcık oldum adamlara bişeyler ypmam lazım :D

türkler hakkinda kötü konusan bütün siteleri heklemeye kalksak ömür yetmez dayi

salla gitsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoy
    Gursoy's avatar
    Erkek

eyw cevaplar için.ama bu forumotion sitelerini hackleyenleri gördüm.adını vermek istemedigim bi site(geçenlerde hacklendiler hani) onlar yapıyodu.var bi açık ama çözemedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Gursoy bunu yazdı:

eyw cevaplar için.ama bu forumotion sitelerini hackleyenleri gördüm.adını vermek istemedigim bi site(geçenlerde hacklendiler hani) onlar yapıyodu.var bi açık ama çözemedim

Forumotion siteleri diye degilde phpBB olarak arastirmaya koyulursan daha hizli sonuca ulasirsin.

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoy
    Gursoy's avatar
    Erkek

VideoJockey bunu yazdı:
    Gursoy bunu yazdı:

Forumotion siteleri diye degilde phpBB olarak arastirmaya koyulursan daha hizli sonuca ulasirsin.

ölede yaptım ama bişey ypamadım wlla hacı :D

Toplam Hit: 2580 Toplam Mesaj: 9