Fotoğraf Arama Siteleri?
-
http://tahribat.com/Forum-En-Iyi-5-Resim-Arama-Sitesi-99958/ konuyu zortlattım ama anasayfaya gelmedi, anasayfaya gelmeyincede pek rağbet göreceğini düşünmedim açıkçası bu yüzden yeni konu açtım.
eski konudaki arkadaşın paylaştığı siteler şunlarmış
Cyclo.ps
Pixsy.com
spffy.com
incogna.com
picsearch.combana 2010'dan sonra yapılmış yukarıdakilerin haricinde flickr.com tarzı herkezin resimlerini paylaştığı siteler gerekli. google images iş görmüyor çünkü resimlerin çözünürlükleri gerçekten çok düşük dandik resimler çıkıyor hep.
eskiden fotokritik'i kullanırdım bodrum yazdığımda bodrumla ilgili bütün resimleri getirirdi ama şimdi arama özelliğini kaldırmışlar hiçbir resmi bulamıyorum doğru düzgün. konudaki arkadaşın yazdığı sitelerde hep dandik resim getiriyor ve flickr daki gibi çözünürlüğü seçemiyorsun.
Bulduklarım:
photobucket.com (flickr ve fotokritik kadar sonuç vermiyor ama benzeri bir site.)
-
up
zone tarafından 22/Nis/13 18:18 tarihinde düzenlenmiştir
bende wallpaper olarak aratıyorum wallbase.cc den falan genelde googlenin görsel aramasından bakınıyorum -
imageshack ve imgur var.
-
-
= Yüksek çözünürlüklü kaliteli işler.
-
Ben en çok bunu kullanıyorum. Yüksek çözünürlükte fotolar bulursun. Arama motoru zaten ama kendi bünyesinde upload edilmiş hepsi. Üye olursan sende yükleyebiliyosun. Bunun dışında deviantart, pinterest te iidir.