Fotoğraf Baskısı Yaptırdığınız Bir Yer Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Yaklaşık olarak 400 adet fotoğraf bastıracağım 10x15 boyutunda daha önceden çalıştığınız kaliteli baskı yapan ekonomik bir yer varmı?

Ortalama foto başı 0.35-0.50 arasında değişmekte fiyatlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

30 Kuruştan yaparım. Normal fiyatım 65 kuruş 100'ü geçince 50 kuruş 500 olunca da 40 kuruş. 10 kuruş tahribat indirimi yaptım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Buradan yardım eden çıkar illaki ama not olarak yazayım; İstanbul'daysan Sirkeci'de bu işi yaptırırsın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

30 Kuruştan yaparım. Normal fiyatım 65 kuruş 100'ü geçince 50 kuruş 500 olunca da 40 kuruş. 10 kuruş tahribat indirimi yaptım.

İyi fiyat

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

İndirim için teşekkür ederim, merak ettiğim birkaç konu var;

Baskı ve kağıt kalitesi nedir? Bildiğim kadarı ile birçok türde kağıt mevcut. Fotoğrafları WeTransfer ile göndermem uygun olurmu? Kaç günde teslim alabilirim? Kargo nasıl olacak? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Konu takip 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

yerin nerde haci? bana da benzer bisey lazim olucak yakinda

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Bu baskıyı yapan arkadaşlar; elinizde albüm varmıdır?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Fotoğrafları wetransfer ile alabilirim. Fuji marka kağıda basıyorum ufak fotoğrafçıların kullandığı 1000 TL'lik yazıcılarla değil banyolu sistem baskı makinesiyle basıyorum. Kağıt türü mat ya da parlak olabilir ama mat olursa 35 kuruş olur. Fiyat farkının sebebi de mat kağıtta normal mat kullanmıyorum albümlerde kullandığımız ipekli dediğimiz tırtıklı kağıt kullanıyoruz onun da maliyet farkı var.

nurulmac11

Yerim ümraniye'de.

Ar0fer

Albüm var nasıl birşey istiyorsun ebat ve kaç fotoğraflık? Albümlerden çok karımız olmuyor sirkeciden bakarsan daha uyguna bulabilirsin. Ben maliyetine versem kargo ile birlikte daha pahalıya gelebir. Dükkana gelip alırsan uyguna gelir.

Düğün fotoğrafı, hediyelik eşya (kupa, yapboz, tişort) gibi şeyler için sayfamız:

https://www.facebook.com/StudyoMutlu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Fotoğrafları wetransfer ile alabilirim. Fuji marka kağıda basıyorum ufak fotoğrafçıların kullandığı 1000 TL'lik yazıcılarla değil banyolu sistem baskı makinesiyle basıyorum. Kağıt türü mat ya da parlak olabilir ama mat olursa 35 kuruş olur. Fiyat farkının sebebi de mat kağıtta normal mat kullanmıyorum albümlerde kullandığımız ipekli dediğimiz tırtıklı kağıt kullanıyoruz onun da maliyet farkı var.

nurulmac11

Yerim ümraniye'de.

Ar0fer

Albüm var nasıl birşey istiyorsun ebat ve kaç fotoğraflık? Albümlerden çok karımız olmuyor sirkeciden bakarsan daha uyguna bulabilirsin. Ben maliyetine versem kargo ile birlikte daha pahalıya gelebir. Dükkana gelip alırsan uyguna gelir.

Düğün fotoğrafı, hediyelik eşya (kupa, yapboz, tişort) gibi şeyler için sayfamız:

https://www.facebook.com/StudyoMutlu

Dostum detaylı cevapların için çok teşekkür ederim PM ile numaranı gönderirmisin? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

yaptıran bırı feedback koyarsa sevınırım

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 11
foto baskı fotoğraf baskısı kaliteli baskı