Fotoğraf Baskısı Yaptırdığınız Bir Yer Varmı?
-
Yaklaşık olarak 400 adet fotoğraf bastıracağım 10x15 boyutunda daha önceden çalıştığınız kaliteli baskı yapan ekonomik bir yer varmı?
Ortalama foto başı 0.35-0.50 arasında değişmekte fiyatlar.
-
30 Kuruştan yaparım. Normal fiyatım 65 kuruş 100'ü geçince 50 kuruş 500 olunca da 40 kuruş. 10 kuruş tahribat indirimi yaptım.
-
Buradan yardım eden çıkar illaki ama not olarak yazayım; İstanbul'daysan Sirkeci'de bu işi yaptırırsın.
-
DarkSkull bunu yazdı
30 Kuruştan yaparım. Normal fiyatım 65 kuruş 100'ü geçince 50 kuruş 500 olunca da 40 kuruş. 10 kuruş tahribat indirimi yaptım.
İyi fiyat
-
DarkSkull bunu yazdı
İndirim için teşekkür ederim, merak ettiğim birkaç konu var;
Baskı ve kağıt kalitesi nedir? Bildiğim kadarı ile birçok türde kağıt mevcut. Fotoğrafları WeTransfer ile göndermem uygun olurmu? Kaç günde teslim alabilirim? Kargo nasıl olacak?
-
Konu takip
-
DarkSkull bunu yazdı
yerin nerde haci? bana da benzer bisey lazim olucak yakinda
-
Bu baskıyı yapan arkadaşlar; elinizde albüm varmıdır?
-
Fotoğrafları wetransfer ile alabilirim. Fuji marka kağıda basıyorum ufak fotoğrafçıların kullandığı 1000 TL'lik yazıcılarla değil banyolu sistem baskı makinesiyle basıyorum. Kağıt türü mat ya da parlak olabilir ama mat olursa 35 kuruş olur. Fiyat farkının sebebi de mat kağıtta normal mat kullanmıyorum albümlerde kullandığımız ipekli dediğimiz tırtıklı kağıt kullanıyoruz onun da maliyet farkı var.
Yerim ümraniye'de.
Albüm var nasıl birşey istiyorsun ebat ve kaç fotoğraflık? Albümlerden çok karımız olmuyor sirkeciden bakarsan daha uyguna bulabilirsin. Ben maliyetine versem kargo ile birlikte daha pahalıya gelebir. Dükkana gelip alırsan uyguna gelir.
Düğün fotoğrafı, hediyelik eşya (kupa, yapboz, tişort) gibi şeyler için sayfamız:
-
DarkSkull bunu yazdı
Fotoğrafları wetransfer ile alabilirim. Fuji marka kağıda basıyorum ufak fotoğrafçıların kullandığı 1000 TL'lik yazıcılarla değil banyolu sistem baskı makinesiyle basıyorum. Kağıt türü mat ya da parlak olabilir ama mat olursa 35 kuruş olur. Fiyat farkının sebebi de mat kağıtta normal mat kullanmıyorum albümlerde kullandığımız ipekli dediğimiz tırtıklı kağıt kullanıyoruz onun da maliyet farkı var.
Yerim ümraniye'de.
Albüm var nasıl birşey istiyorsun ebat ve kaç fotoğraflık? Albümlerden çok karımız olmuyor sirkeciden bakarsan daha uyguna bulabilirsin. Ben maliyetine versem kargo ile birlikte daha pahalıya gelebir. Dükkana gelip alırsan uyguna gelir.
Düğün fotoğrafı, hediyelik eşya (kupa, yapboz, tişort) gibi şeyler için sayfamız:
Dostum detaylı cevapların için çok teşekkür ederim PM ile numaranı gönderirmisin?
-
yaptıran bırı feedback koyarsa sevınırım