Fotograf Makinası Öneriniz ?
-
Arkadaslar fotoğraf makinası almak istiyorum, orjinal birşey olmalı, hareket anında net çekim yapabilmeli vsvs...
sizin kullandıklarınız yada önerdikleriniz varmı ? -
nikon d3100 aldık kız arkadaşıma, gayet memnun.
-
200 300 tl arasında bi makina lazım bize hoca.. fazla bişe istemiyoz.. görüntü kalitesi iyi olsun .. hareketli çekimlerde kayıklık olmasın yeterli...
-
Pardon ya ben profesyonel soruyorsun diye düşündüm.
-
yok hocam , profesyonel değil... normal bi digital yeter..
-
Nikon Coolpix S3100 Siyah
bu nasıl bi makina arkadaslar ?
-
saattle 90 km ile giderken gayet net yakaladığım fotoğraflar var fujifilm s1500 yenilenmiş alırsan 230 falan
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-yari-pro-panasonic-lumix-dmc-fz7-cok-temiz-leica-lensli-51246900/detay/
ikinci el düşünrsen şakır şakır çalışan makinem var satılık, teminatı benm hoca, hiç bir sorun yok. ama sıfır gibi ışıl ışıl da parlamıyor 2 yıllık makine sonçta.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
200 300 tl arasında bi makina lazım bize hoca.. fazla bişe istemiyoz.. görüntü kalitesi iyi olsun .. hareketli çekimlerde kayıklık olmasın yeterli...
-----------------------------bgn bim in broşüründe gördüm caso ydu sanırm 180 tl.. 14 mp vs vs dide özelliklerini hiç incelemedm
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
Nikon Coolpix S3100 Siyah
bu nasıl bi makina arkadaslar ?
-----------------------------1 ay önce aldık kız arkadaşıma normal yollu bi makine.