Fotoğraf To 3D Model Converter Yapılır Mı?
-
Bu resmi convert ettigimizde alttaki doku görünümünü aldırabilecek bi pro.?
-
programdan bol ne varki
3ds max
xsi
lightwave
cinema 4d
houdini
blender
vsvsvsvsvs gibi onlarca program var
tabi onu yapabilmek için biraz bilgin olması gerek orası ayrı
-
xxx programını aç conbert edilecek fotoyu sürükle bırak sağ alttaki convert tuşuna bas 3D model hazır tarzında bişey
-
onu yapan porgram olsa
grafikerler animatörler bu kadar para kazanırmı ?
yada bir oyun yapm şirketinde yada bir film studyosunda yada bir mimarlık firmasında
öenmli insan sıralmasında başlarda neden grafikerler olsunki?
-
Boyut istemiyorum.Karşıdan görüntüsü yukardaki resim gibi olsun.Photoshopta Filter sekmesi altında yada 3d programlarda resime bu dokuyu verebilirmiyiz
-
photoshopda vektörel olarak resmi çizebilir gölgeleyerek az da olsa bi boyut katabilirsin ama bilgin olması gerekiyor. onun dışında wert'inde dediği gibi program çok...
http://www.melissaclifton.com/tutorial-vector.html
bu sekil birşey var photoshopda vektörel olarak yapılmış belki azda olsa bi fikir verebilir sana. bunun gibi bir çok anlatımlı ders var resimli ve ya videolu...
-
valla senden fazla ben isterdim öyle bi program olmasini 2d cizdikden sonra modelleme icin kasmazdim.
-
:D boyle bir program yok :D ama soyle birsey var. PFTrack isminde bir tracking programi var. resime digil de hareketli bir goruntu olsaydi, yani adamin etrafinda kamera 1 tur atsaydi, Bu trackin programi renk derinligine gore pointler olusturup 3D Mesh cikartabilir. fakat bunun uzerinde saglam ugrasman gerek.. yani her harukarda 40 firin ekmegi yiyeceksin :D
-
Naps bunu yazdı:
-----------------------------
videodan anladıgım kadarıyla soldaki foto sagdaki hale gelirken 297 Layer ve 15 saat sarfedilmiş sanırım kolay bi iş degil (:
-
Cia bunu yazdı:
Naps bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
evet hocam zor yani