Fotoğrafçı Dükkanı Açmak
-
S.a mürid kardeşlerim
Sıfırdan fotoğraf dükkanı açmayı düşünüyoruz cok tefarruatlı bişi olmayacak işimiz ve müşteri cevresi nedeniyle
sadece
1) Vesikalık işi olur
2) Fotograf çogaltma işi
bunlar yapılsa yeter yani aile fotografi cekmek gibi bi niyetimiz yok veya resim büyütme gibi
sizlerden ricam
Sıfırdan dükkanı nasil kurarım
Hangi malzemeler gerekli
Nasıl temin ve nasil kurulum yaptırabilirim ?
-
eğer sürekli vesikalık ve çoğaltma işlemi yapıcaksan
sağlam bi baskı makinesi alman gerek q330s ne mi ne vardı 110.000 € civarında o makineyi aldığında kodak express tabelasıda olabilirsin kodak ürünlerini kullandığında orta halli bi fotoğraf makinesi ortalama 5.000 TL 3'lü bi paraflaş seti 3.000 tl desen
110.000€ + 10.000 TL
+benim sana tavsiyesim paraflaşları ayrı yarı sigartolara ve şartellere bağlatman vs 1.000 Tl elektrikci desen 2.000-3.000 dekor a harcasan olur senin işin
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
eğer sürekli vesikalık ve çoğaltma işlemi yapıcaksan
sağlam bi baskı makinesi alman gerek q330s ne mi ne vardı 110.000 € civarında o makineyi aldığında kodak express tabelasıda olabilirsin kodak ürünlerini kullandığında orta halli bi fotoğraf makinesi ortalama 5.000 TL 3'lü bi paraflaş seti 3.000 tl desen
110.000€ + 10.000 TL
+benim sana tavsiyesim paraflaşları ayrı yarı sigartolara ve şartellere bağlatman vs 1.000 Tl elektrikci desen 2.000-3.000 dekor a harcasan olur senin işin
-----------------------------Evet hocam sürekli vesikalık ve vesikalık çogaltma işi olacak
Söylemiş oldugun makineyi bulamadım tam marka modelini yazabilirmisin veya önerebilecegin bişi
-
fotografcıyım hocam nereye acmayı dusunuyorsun
-
blmrt bunu yazdı:
fotografcıyım hocam nereye acmayı dusunuyorsun
-----------------------------Hocam adliyenin yakınlarına sürekli adliyeden fotograf fln istiyorlar cok güzel yerde de dükkan var iş yapacagınada inanıyoruzz yalnız nerden başlayacagimizi bilmiyoruz
-
yani şehir olarak sordum hocam yönlendiriz yanı
-
resim büyütme işide ekle olsun bitsin bi tane pc al 1000 tl ye rahat rahat yapar5sın yanında da her 3 kişiden 1 nin bildiği ps ci al 500 tl maaşla resim büyütme küçülte yapabilirisn
NOT: makinam var maltepe (istanbul) civarı açarsan 18 olunca çalışırım yanında
-
asiminnesli bunu yazdı:
dslr-like makinam var fujifilm s1500 kadıköy veya maltepe civarı dersen 1-2 yıl sonra (dersler bitsin ) çalışırım eleman olacak
-----------------------------saolasın dostum ama şimdilik dükkanı kurmamız gerek ondan sonra eleman işi ama bu işlerde anlarım diyorsan bize yardımcı olarak yine üçretini alabilirsin