folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder Fotografçılık Ve Digital Fotograf Makineleri Anlayan Müritler Yardım..

Fotografçılık Ve Digital Fotograf Makineleri Anlayan Müritler Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir arkadaşım fotograf makinesi alacak ama fazla aşırıya kaçmak istemiyor nedenide daha yeni başlayacağından.. istediği makine türü

Canon PowerShot S3

Canon PowerShot S5

Canon PowerShot SX10

Canon PowerShot SX20

bunlarda birini istiyor nette baktık hep ikinci el var.. Sıfırını bulamadık.. Sıfırını nerden bulacağımızı bilen yada bu işlerden anlayan Müritler varsa bir yardımcı

olsun.. Bunlarda birinin ikinci elide olur ama biz tam makineden anlamadığımız için yardımcı olursanız sevinirm ....

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk mesaj : 18:12

ikinci mesaj : 18:20

hocam millet akın akın senin mesajını beklemiyodu cevap yazmak için

anlayan kişiler geldimi yazıcaklardır emin ol

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    sx10 ve sx20 sıfırını bulman zor ve önermem çünkü geliştirilmişi olan sx30 satılmakta.s3 şubat 2006,s5 ise 2007 de çıkarılmış.bunlar da yaşlı makineler.yeni çıkan modellere yönelmenizi öneririm.ama ek olarak bu fotoğraf makinelerini bulmanız imkansız değil, gg veya sahibinden de bazı satıcılarla görüşerek temin edebilirsiniz.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    sx10 ve sx20 sıfırını bulman zor ve önermem çünkü geliştirilmişi olan sx30 satılmakta.s3 şubat 2006,s5 ise 2007 de çıkarılmış.bunlar da yaşlı makineler.yeni çıkan modellere yönelmenizi öneririm.ama ek olarak bu fotoğraf makinelerini bulmanız imkansız değil, gg veya sahibinden de bazı satıcılarla görüşerek temin edebilirsiniz.
    -----------------------------

Beni dinlemiyorki hocam anlatamadım bende nerde yok olmuş makine var onları istiyor.. Yinede bi konuşayım... önerin için sağol..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

arka plan öldürülebilir mi bu makinelerde ?

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    ek olarak aradığınız makinelerle aynı klasmanda(superzoom) önerilerim(fiyatları ve bulunabilirliklerini tam bilmiyorum),hepsi son 2 yıl içinde çıkan cihazlardır:Nikon Coolpix P500 ,Panasonic Lumix DMC-FZ100,Nikon Coolpix P100,Kodak Easyshare Z990 MAX,Nikon Coolpix L120,Panasonic Lumix DMC-FZ47,Panasonic Lumix DMC-FZ45,Olympus SP-810 UZ,Kodak EasyShare Z981

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 1472 Toplam Mesaj: 6