Fotografçılık Ve Digital Fotograf Makineleri Anlayan Müritler Yardım..
-
Bir arkadaşım fotograf makinesi alacak ama fazla aşırıya kaçmak istemiyor nedenide daha yeni başlayacağından.. istediği makine türü
Canon PowerShot S3
Canon PowerShot S5
Canon PowerShot SX10
Canon PowerShot SX20
bunlarda birini istiyor nette baktık hep ikinci el var.. Sıfırını bulamadık.. Sıfırını nerden bulacağımızı bilen yada bu işlerden anlayan Müritler varsa bir yardımcı
olsun.. Bunlarda birinin ikinci elide olur ama biz tam makineden anlamadığımız için yardımcı olursanız sevinirm ....
-
ilk mesaj : 18:12
ikinci mesaj : 18:20
hocam millet akın akın senin mesajını beklemiyodu cevap yazmak için
anlayan kişiler geldimi yazıcaklardır emin ol
-
sx10 ve sx20 sıfırını bulman zor ve önermem çünkü geliştirilmişi olan sx30 satılmakta.s3 şubat 2006,s5 ise 2007 de çıkarılmış.bunlar da yaşlı makineler.yeni çıkan modellere yönelmenizi öneririm.ama ek olarak bu fotoğraf makinelerini bulmanız imkansız değil, gg veya sahibinden de bazı satıcılarla görüşerek temin edebilirsiniz.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
sx10 ve sx20 sıfırını bulman zor ve önermem çünkü geliştirilmişi olan sx30 satılmakta.s3 şubat 2006,s5 ise 2007 de çıkarılmış.bunlar da yaşlı makineler.yeni çıkan modellere yönelmenizi öneririm.ama ek olarak bu fotoğraf makinelerini bulmanız imkansız değil, gg veya sahibinden de bazı satıcılarla görüşerek temin edebilirsiniz.
-----------------------------Beni dinlemiyorki hocam anlatamadım bende nerde yok olmuş makine var onları istiyor.. Yinede bi konuşayım... önerin için sağol..
-
arka plan öldürülebilir mi bu makinelerde ?
-
ek olarak aradığınız makinelerle aynı klasmanda(superzoom) önerilerim(fiyatları ve bulunabilirliklerini tam bilmiyorum),hepsi son 2 yıl içinde çıkan cihazlardır:Nikon Coolpix P500 ,Panasonic Lumix DMC-FZ100,Nikon Coolpix P100,Kodak Easyshare Z990 MAX,Nikon Coolpix L120,Panasonic Lumix DMC-FZ47,Panasonic Lumix DMC-FZ45,Olympus SP-810 UZ,Kodak EasyShare Z981