Fotoğraftaki Mozaik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Mozaikle bir kısmı kapatılmış fotoğraftaki yeri eski haline getirebilirmiyiz??Yada mozaiğin altını görebilirmiyiz??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok zor hatta imkansız

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

phptoshop bilenler bir nebzede olsa birşeyler yapabilir

ama tamamem mozaik gitmez :|

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Amerikada bir çocuk tacizcisi vardı oda fotografını böyle mozaikleyip gönderiyordu polislere beni yakalıyamıyorsunuz filan dalga geçiyordu ve düzeltemiyorlardı polisler o fotografı.Sonra özel bir yazılım sayesinde düzelttiler adamı yakalayıp feriştahını... :D

yani zor bu işler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Amerikada bir çocuk tacizcisi vardı oda fotografını böyle mozaikleyip gönderiyordu polislere beni yakalıyamıyorsunuz filan dalga geçiyordu ve düzeltemiyorlardı polisler o fotografı.Sonra özel bir yazılım sayesinde düzelttiler adamı yakalayıp feriştahını... :D

yani zor bu işler

-----------------------------

hacı onu büyük istatistikler yaparak buldular o bütün resimleri toplayıp onun üstünde tahminler yürütülerek o mozikler birleştirildi şahsen bana da versen bi insanın bi kaç resmini ben de tahmini yoldan  birleştirebilirim :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 5