Fotoğraın İSO Ve Af Sini Öğrenme?
-
hocalar bir fotoğrafın iso ve af sini nasıl öğreniriz. hangi programlar la ? ve resim fotoşopa uğramış.
-
normal şartlarda dijital makina ile çekilen fotolarda özellikler>ayrıntılar kısmında hepsi yazar ama photoshopta o bilgiler değişir mi emin değilim bakmak lazım
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
normal şartlarda dijital makina ile çekilen fotolarda özellikler>ayrıntılar kısmında hepsi yazar ama photoshopta o bilgiler değişir mi emin değilim bakmak lazım
-----------------------------şimdi şöle bişi resmi fotoşopa atıyorum ama değerlerini nerden öğrenicem. yada hangi programlarla nerden
-
Ransack bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
-----------------------------şimdi şöle bişi resmi fotoşopa atıyorum ama değerlerini nerden öğrenicem. yada hangi programlarla nerden
-----------------------------fotoya sağ tık en altta özellikler var ona tıkla oradan üst sekmeden ayrıntılara tıkla win7 epey ayrıntılı bilgi veriyor.Bunun için program var mıdır bilmiyorum
-
win7 kullanıyorum hocamda iso yu felan vermiyor o dediğin yöntemi aradım googlede
-
Adobe Lightroom veya PhotoME İle öğrenebilirsin.
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------PhotoME yi indirdim hocam fakat göremedim verilerde İSO ve AF yi
-
Ransack bunu yazdı:
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------PhotoME yi indirdim hocam fakat göremedim verilerde İSO ve AF yi
programı açtığın gibi genel bakış altında yazıyor zaten hocam . -
yok hocam resmi atıyorum genel bakışda sadece boyutunu yazıyor