Fotonun Arka Planını En Kolay Editleme Yolu
-
Hocalar sık sık lazım oluyo ama bilemedim nasıl yaparım..
photoshoptan hiç anlamam,pcde de yüklü değil;onun dışında bi alternatif varsa daha iyi olur..
Bi fotonun arka planının ne biliyim toptan değiştirme nasıl yapılabilir? doğa manzarası vs. koymak gibi..
veya ne oldugu belli olmayacak kadar kadar karartma,göze batmadan buğulama vb.
banko vardır forumda ama bilemedim aramayı yapamadım.. :D
Örnek;
Aşadaki fotonun Sadece baş kısmı tam görünücek,o avea yazıları fln yerine bambaşka bi doğa manzarası olacak..ne oldugu anlaşılmıycak ya da..

edit.amma uzakmışım amk tek kelimeyle anlatılcak soruyu nese :D
-
photoshopun knockout diye bi eklentisi vardı ücretli (crack bulursun)
hâlâ var mı bilmiyorum da vardır :S onunla birkaç tık yapıp kaldırabilirsin. bu işe yarıyor sırf
olmadı photoshopta da çok kolay hocam 15 dakikada iyi bi şekilde öğrenirsin arkaplan çıkartmayı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
photoshopun knockout diye bi eklentisi vardı ücretli (crack bulursun)
hâlâ var mı bilmiyorum da vardır :S onunla birkaç tık yapıp kaldırabilirsin. bu işe yarıyor sırf
olmadı photoshopta da çok kolay hocam 15 dakikada iyi bi şekilde öğrenirsin arkaplan çıkartmayı
-----------------------------eyvallah hocam sağlam torrent ara bul sıkıntı olur diye alternatif var mı die merak ettim..olmadı indiriyim lazım olur elbet
-
valla başka ne duydum ne gördüm. varsa bile eminim çok dandik yapıyodur.
en iyisi biraz öğrenmek şu zımbırtıyı. hem canın sıkılınca sarıyosun zaman geçiyo.
-
hocam arkaplanı kaldır sonra istediğin resmi place yap sonrada azcık rütüş yap.

-
buyur knock :
http://hotfile.com/dl/123757084/8f0bb64/knockkkkkkkkkkk.rar.html
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
buyur knock :
http://hotfile.com/dl/123757084/8f0bb64/knockkkkkkkkkkk.rar.html
-----------------------------nedir hocam bu program mı action filan mı nasıl kullanıyoruz :)
teşekkürler bu arada.
-
bu arada ekleyim,google searchlerden işine yarayan olabilir..
google picasa var, resmin arkasını buğulaştırmada fln başarılı hiç olmadı onla..
-
Allah iyiliğini versin. başlığı fetonun diye okudum :)
ben o tarz şeyleri adamın etrafından ayrıntılı olarak seçme aracıyla seçiyorum. sonra arkada kalanı siliyorum. daha sonradan eklemesi kolay. layerlarla ilgili biraz da.